İsterseniz dvd dilerseniz yazılabilir dvd son tercih olarakta SD/MMC kartınıza kayıt yapabildiğiniz son derece memmun olduğum hobi için evde kamera bulunsun diyerek satın aldığım ve zaman olmadığı için doğru düzgün çekim yapamadığım SAMSUNG Video Kameramı satıyorum arkadaşlar.
Almak istiyenler sıfırını ereyon, gitti gidiyor gibi sitelerde 699 TL. e bulmak mümkün. KDV HARİÇ.
Makinemin GARANTİSİ daha tam olarak bitmedi geçen sene aldım, yukarıdada bahsettiğim gibi kullanmadığımdan dolayı satıyorum
FİYATI : 350 TL.
Makine + Çantası + Şarj ekipmanı + Bir adet Yedek Orjinal SAMSUNG Batarya + Uzaktan kumanda
Ürün Özellikleri
Uyumlu Medya: DVD-RW/-R/+RW/+R (Çift Katman)
Zoom: 34x Optik, 1200x Dijital
CCD: 800.000 piksel
Ekran: 2,5'' LCD, 112K
Hafıza Kart Yuvası: SD/MMC
Vizör: Renkli
Bağlantılar: USB
Uzaktan Kumanda: Var
Diğer Özellikler: DIS (Dijital Görüntü Sabitleme), Renkli Gece Çekim
Sıfır Görünüşü :
Benim aletin görünüşü sıfırıyla arasında çok az fark var, fotoğrafları bugün çektim ;
Almak istiyenler sıfırını ereyon, gitti gidiyor gibi sitelerde 699 TL. e bulmak mümkün. KDV HARİÇ.
Makinemin GARANTİSİ daha tam olarak bitmedi geçen sene aldım, yukarıdada bahsettiğim gibi kullanmadığımdan dolayı satıyorum
Makine + Çantası + Şarj ekipmanı + Bir adet Yedek Orjinal SAMSUNG Batarya + Uzaktan kumanda
Ürün Özellikleri
Uyumlu Medya: DVD-RW/-R/+RW/+R (Çift Katman)
Zoom: 34x Optik, 1200x Dijital
CCD: 800.000 piksel
Ekran: 2,5'' LCD, 112K
Hafıza Kart Yuvası: SD/MMC
Vizör: Renkli
Bağlantılar: USB
Uzaktan Kumanda: Var
Diğer Özellikler: DIS (Dijital Görüntü Sabitleme), Renkli Gece Çekim
Sıfır Görünüşü :
Benim aletin görünüşü sıfırıyla arasında çok az fark var, fotoğrafları bugün çektim ;