FoxyCrea
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar uzun süredir internette araştırma yapıyoruz ama pek de güven duyamıyoruz.. Özellikle ş an böyle bir sisteme sahip olan tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa çok memnun olurum. Öncelikle belirteyim internette bardak kupa tabak vs basan merdiven altı baskı çözümleri aramıyorum. Benim aradığım sistem günlük en az 1000-1500 tshirt baskısı yapabilecek birşey.
Şapka için de kumlama transfer diye birşey duydum en kalitelisi bu diyorlar ama nedir hiçbir bilgim yok. Şapkada öncelikle serigrafi gibi baskı yapabilen ve ayrıca digital olarak aynı anda 4 renk baskı yapabilen bir sistem kurmamız lazım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
Tshirt için bazı makine resimleri buldum bunlar hakkında da bilgilerinizi sunarsanız sevinirim..
Şapka için de kumlama transfer diye birşey duydum en kalitelisi bu diyorlar ama nedir hiçbir bilgim yok. Şapkada öncelikle serigrafi gibi baskı yapabilen ve ayrıca digital olarak aynı anda 4 renk baskı yapabilen bir sistem kurmamız lazım.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
Tshirt için bazı makine resimleri buldum bunlar hakkında da bilgilerinizi sunarsanız sevinirim..