Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şarap etiketleri örneklerim

gacal

🌱Yeni Üye🌱
gacalwl6.jpg

5 yıl önceki ilk denemem..kullanıldı, iyi sattı :)

angelikaclaretteqn9.jpg

Angelika, üzüm cinslerine göre 6 ayrı renkle kullanıldı.

miraaw1.jpg

bu da öyelesine :))

Benzer konular

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalar gayet iyi emeğine sağlık... öylesine adlı çalışmanda enteresan olmuş:)

gacal

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle ilgine teşekkür ederim. Bu işi meslek olarak yapmıyorum, amatör olarak sadece kendimi ürünlerimi tasarlıyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Tabii olarak insan profesyonellerden gelecek eleştiriyi, fikirleri merak ediyor :) . Biraz çekinerek gönderdim çalışmaları, diğerlerini de en kısa zamanda göndericem.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışmalırınız hoş, farklı bir düşünce... ayrıca illustratorda brush kullanımı çok iyi düşünce üzüm efektı güzel oldu, ama sanki o yazı için üzüm yaprağı eksik.
Not: süslenmekten vaz geçmem :utann:

gacal

🌱Yeni Üye🌱
çalışmalar sadece corelde..photoshopu bile daha yeni yeni kullanıyorum, o da tamamen ihtiyaçtan. sirke ve limon sosu için uygun görsel bulamayınca kendim çekip photoshop öğrenmek zorunda kaldım :)

sarkoy20clyq1.jpg

Ayran bardağında ilk şarap..

arkykalecikht0.jpg

bu da tembel işi..aynı doneyle etiket :)

Planning

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok hoş çalışmalar yapmışsın

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Şarköyde okumuş bir şarap ögrencisi olarak çalışmalarınızı begendigimi söyleye bilirim...en son calışma baya bir hoşşuma gitti amaa gözüme çarpan eksiklik etiketlerin üzerinde sabit bir logo kullanmamış olmanız...

kişisel bir laç soru sorucam izninizle şarköyde clarette blanc yetiştiriiciligi yapılıyormu ve şarköy ciftlik şarap üretimini durdurmadı mı?

saygılar

gacal

🌱Yeni Üye🌱
evet şarap üretimini bıraktık, (bakınız: sirke, limon sosu tasarımları :))
ve hala yılda yaklaşık 80-90 ton claret üretiyoruz, şaane sirke oluyo !..
logoya gelince, şarapta ilk çalışmalarda (gacal) diğer ürünlerimizdeki logomuzu kullandık, ancak, "içilabel table wine" da "şarköy şarabı" ön plana çıkınca, yenilediğimiz kurum logosunu ürün karakterine göre bazılarında kullandık. Angelika tamamen daha üst segment ayrı bir seri idi "şarköy şarabı" handikapından uzak tutmak için logo kullanmadım.

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş çalışmalar 1, çalışmanı çok beğendim emeğine sağlık

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
evet şarap üretimini bıraktık, (bakınız: sirke, limon sosu tasarımları :))
ve hala yılda yaklaşık 80-90 ton claret üretiyoruz, şaane sirke oluyo !..
logoya gelince, şarapta ilk çalışmalarda (gacal) diğer ürünlerimizdeki logomuzu kullandık, ancak, "içilabel table wine" da "şarköy şarabı" ön plana çıkınca, yenilediğimiz kurum logosunu ürün karakterine göre bazılarında kullandık. Angelika tamamen daha üst segment ayrı bir seri idi "şarköy şarabı" handikapından uzak tutmak için logo kullanmadım.

acıklama için tskler...clareti biliyorum ama blanc olarka ayzılınca farklı bir üzüm cesidi gibi geldi :)

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
2. çalışman güzel, diğerleri ben amatörüm diyor. Emeğine sağlık.