Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sarı zeplin

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Görsel amaçlı yaptığım bir çalışma.Photoshopta ışık düzenlemelerini yaptım diğer tarafları ise 3d uyguladım.Nasıl olmuş merak ediyorum doğrusu:smile:
masaassaasof9.jpg

Benzer konular

_-_cAsAnowA_-_

🌱Yeni Üye🌱
güzell ,,ama zeplin manzarayı bozmuş sanırım :D:D ellerine sağlık

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Amacım manzara değildi aslında zeplindi o yüzden ön planda.Aslında bu çalışmadada bir rüyamın etkisi var:)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amacım manzara değildi aslında zeplindi o yüzden ön planda.Aslında bu çalışmadada bir rüyamın etkisi var:)

o zaman tasarımınız amacına ne yazık ki ulaşmamış çünkü odaklanma tamamen manzarada zeplinde değil üzgünüm hatta onu ordan kaldrsanız daha iyi bir çalışma ortaya çıkıcak

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O zaman benim gözüm tepemde:) Ben o zeplini oraya yerleştiriken bunu amaçladım .Hatta üçgen bir göz tamamlaması uyguladım çalışmanın genelinde.Pek tabiki manzarada tasarımın tamamlayıcı unsuru ama şekil ve zemin olarak düşünecek olursak benim şeklim zeplin diğer taraflar zemin görevindedir:smile:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) gözlerinizi yuvasına geri yerleştirmenizi tavsiye ederim o zaman başarılar...

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim akademik ve üst düzey önerileriniz için.Demekki ben temel tasarımı öğrenememişim hocamdan:) Teşekkürler gerçek hayata döndüm:)

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet biraz daha büyük yerleştirlebilirdi.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede zeplin biraz geri planda kalmış benim ilk baktığımda manzara dikktimi çekti ama güzel çalışma eline sağlık