Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Satılık co2 Lazer Kesim makinesi 90x60 70watt

maji

🌱Yeni Üye🌱
co2 70watt kesim alanı: 90x60cm.

AYKA makineden alınmıştır. çin üretimi
1.5 yıldır kullanıyorum. çok fazla kullanmadım. 1.5 yılda ortalama günde 1 saat belki kullanılmıştır. makinenin çalışması ve kesiminde herhangi bir problem yoktur. su soğutma motoru bozulmuştu idareten başka bir motor taktım sorunsuz çalışıyor .(isterseniz 50-100tl arası güzel bir motor alabilirsiniz) Tüpü 1 kere değiştirdim (yanlışlıkla kırdığım için) daha yarısı bile kullanılmadı.
satma nedenim iş değişikliği ve yurtdışına gidecek olmamdır.

FİYAT : 7.250 YTL.

Makine Kuşadası'nda dır. Nakliyesi alacak kişiye aittir.
pleksi ayna imalatına girmek istiyenler için ayrıca görüşülmek koşuluyla (fiyatta anlaşılırsa) birçok çizim ve satışa hazır modellerle beraber makine ve komple iş devredilebilir.
bilgi: hisisag@hotmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

maji

🌱Yeni Üye🌱
evet ordanda resimleri inceleyebilirsiniz.

hondatt1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
makina hala duruyormu acaba ve çizimlerinizle birlikte bir fiyat verirmisiniz istanbuldan kuşadasına boşu boşuna gelmek istemiyorum