Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vista 3 m 8 kafa xar128 (Solvent dış mekan)satılacaktır.Temiz olup az kullanıldı.Sorun yok.Periyodik bakımı yeni yapıldı.İŞyerimi kapatacağımdan satacağım.Fiyat 12 000 YTL. Taşıma alana ait İstenirse öğretim kursu verilecektir.İşyerim Kocaeli'dedir.
Makina 2.5 yıllık ama temiz az kullanıldı.350 x 2 dpı ama görüntü için ne verirsen onu basar.Bilhahssa vinilde çok iyi..Şu an sorusuz.Kafalar iyi.Bakmak parayla değil...
Vista 3 m 8 kafa xar128 (Solvent dış mekan)satılacaktır.Temiz olup az kullanıldı.Sorun yok.Periyodik bakımı yeni yapıldı.İŞyerimi kapatacağımdan satacağım.Fiyat 12 000 YTL. Taşıma alana ait İstenirse öğretim kursu verilecektir.İşyerim Kocaeli'dedir --------------------------------------------------------------- muallim slm meslektaşım bende eğitimciyim makinanın resmi ve size nasıl ulaşırım
eğer ihtiyacınız varsa bizde de makina var çok uygun fiyata veriyorum.iletişim için 0537 378 87 19-0545 894 14 69.hemde 1 yıl teknik servis garantisi ile.kurlum ve montaj firmamıza aittir.