60 cm lik çalışır durumda 800.00 TL 0532 748 76 31
V Volkan ÇAKMAK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 28 Tem 2010 #1 60 cm lik çalışır durumda 800.00 TL 0532 748 76 31
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 29 Tem 2010 #2 Dikkat! 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
Dikkat! 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır. Duyurular: Özel mesaj ile ilgili uygulama hakkında bilgi... İlanları takip edebilmek için sayfamıza üye oldunuz mu? E-ticaret hakkında bilgi edinmek için lütfen ziyaret ediniz. İlanınızı kapatmak için yapmanız gerekenler. Grafik Sözlük: İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...
graphicturk Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 11,410 Tepkime puanı 352 Yaş 51 Web sitesi www.graphicturk.com 29 Tem 2010 #3 marka model özelliklerini yazarsanız satmanız daha kolay olacaktır
cebecii_mc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Ocak 2009 Mesajlar 97 Tepkime puanı 0 23 Ağu 2010 #4 arkadaşım markası ne onuda yazarsan yada expresstabela@hotmail.comdan ulaş görüşelim