Neler yeni

Satılık sıfır Cintiq 21UX ve 12WX

coureye

🌱Yeni Üye🌱
Cintiq 21 UX fiyatı 5000 TL
Cintiq 12 WX fiyatı 2250 TL

Makinalar sıfır olup amerikadan getirilmiştir. Garantisi uluslararası koşullar dahilindedir.

pen1.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. 2. El ürün satıcısı ve bu ilanlara cevap yazarak ürün almayı düşünen her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

coureye

🌱Yeni Üye🌱
Makinalar türkiyede
3000 Euro +Kdv 21"
1500 Euro+Kdv 12"

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
almak isterdim ama bana göre pahalı biraz :)

matisse

🌱Yeni Üye🌱
yaklaşık bir yıldır bu alet ile ilgili araştırma yapıyorum. türkiye fiyatları dediğin gibi çok uçuk ama amerika fiyatlarını da biliyorsun.
sonuç olarak; ben bu aleti amerikadaki bir arkadaşıma getirtmeyi düşünüyordum ama onun gelmesine 4-5 ay var.. senin ürünlerin eğer şu an türkiyede ise görüşebiliriz. siz bunları kişisel olarak mı getirttiniz yoksa ticari bir iş yerimi? malın adıma fatura edilebilmesi (daha doğrusu malın bir faturasının olması) benim için önemli?. sakın lafımı yanlış anlamayın ama; sonuçta pahalı bi alet işimi sağlama almalıyım. bozuk çıkar, arıza yapar vs..vs.. dünyanın bin türlü hali var.

bana özelden yazabilirsiniz yada serdarakar@live.com mail adresimi ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

huzeyfe1

🌱Yeni Üye🌱
Satılık sıfır Cintiq 21UX ve 12WX konulu yazınızda geçen Cintiq 21UX elinizde sıfır olarak hala duruyor mu, şu anki fiyatı nedir?

Hande Dilek AKCAM

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.handeakcam.com
bu ilan halen geçerlimi ? ben cintiq 12 kullanıcısıyım ama cintiq 21 almak istiyorum? bana geri dönüş yaparsanız acilen sevinirim.. sevgiler..