BlancViér
🌱Yeni Üye🌱
75 TL bu tasarım için çok fazla ama cv niz ile birlikte yapmış olduğunuz çalışmaların linklerini, varsa tasarımlarınızı sergilediğiniz sitenizi, kullandığınız programları ve bu program üzerindeki bilgi düzeyinizi, deneyiminizi gönderirseniz inceleye alınacaktır.
---
Şahin Seçil
Proje Yöneticisi
75 TL bu tasarım için çok fazla ama cv niz ile birlikte yapmış olduğunuz çalışmaların linklerini, varsa tasarımlarınızı sergilediğiniz sitenizi, kullandığınız programları ve bu program üzerindeki bilgi düzeyinizi, deneyiminizi gönderirseniz inceleye alınacaktır.
---
Şahin Seçil
Proje Yöneticisi
75 tl fazlamı:rofl: bir iki mesajınıza daha denk gelmiştim psd tasarım için 150 tl çok falan yazmışsınız siz proje yöneticisi olduğunuza eminmisiniz :rofl:
Siz hiç template monster gibi siteleri incelemiyor musunuz? Size şaka gibi geliyor ama oralardan alışveriş yapan çok fazla ajans var çünkü ucuza kaliteli işler yapıyorlar. Üstelik içerisinde ki resimlerden yana telif hakkı sıkıntısı yaşamazsınız. Ayrıca çalışmalar css-html şeklinde. Bir çalışmada flash bile olmadan sadece psd ye 150 tl isteyen sadece bizim grafikerlerdir sanırım.
************** adresini lütfen bir inceleyin. 100$ a control panelli site yapıyorlar.
Siz grafik tasarımcısı olduğunuza emin misiniz ? Her photoshop bilen tasarımcı olsaydı bu sektörde yabancılara mahkum kalmazdık.
Benim bu platforma üye olmamda ki amaç iyi grafikerler bulup, onlarla uzun vadeli çalışmak. İlanımda da bunu açıkça belirtiyorum zaten. Kısa yoldan emek sarfetmeyerek büyük para kazanma hayali kuranlar lütfen yorum bile yazmasınlar yazdıklarıma. Elbette emeğinizin karşılığını alacaksınız ama önce emek sarfetmelisiniz. Sadece Psd olan bir tasarım çok fazla öteye gidemez. Css-Html, flash ve hatta wordpress gibi sistemlere uygun olmalı. Css in açıklaması olması, anlamlı olmalı. Bütün çalışmalar validate edilmeli, çarpaz browser testlerinden geçmeli.
Bu dediklerimi anlayan grafikerler varsa bana pm atsınlar, onlarla çalışmaya hazırız.
Siz hiç template monster gibi siteleri incelemiyor musunuz? Size şaka gibi geliyor ama oralardan alışveriş yapan çok fazla ajans var çünkü ucuza kaliteli işler yapıyorlar. Üstelik içerisinde ki resimlerden yana telif hakkı sıkıntısı yaşamazsınız. Ayrıca çalışmalar css-html şeklinde. Bir çalışmada flash bile olmadan sadece psd ye 150 tl isteyen sadece bizim grafikerlerdir sanırım.
******* adresini lütfen bir inceleyin. 100$ a control panelli site yapıyorlar.
Siz grafik tasarımcısı olduğunuza emin misiniz ? Her photoshop bilen tasarımcı olsaydı bu sektörde yabancılara mahkum kalmazdık.
Benim bu platforma üye olmamda ki amaç iyi grafikerler bulup, onlarla uzun vadeli çalışmak. İlanımda da bunu açıkça belirtiyorum zaten. Kısa yoldan emek sarfetmeyerek büyük para kazanma hayali kuranlar lütfen yorum bile yazmasınlar yazdıklarıma. Elbette emeğinizin karşılığını alacaksınız ama önce emek sarfetmelisiniz. Sadece Psd olan bir tasarım çok fazla öteye gidemez. Css-Html, flash ve hatta wordpress gibi sistemlere uygun olmalı. Css in açıklaması olması, anlamlı olmalı. Bütün çalışmalar validate edilmeli, çarpaz browser testlerinden geçmeli.
Bu dediklerimi anlayan grafikerler varsa bana pm atsınlar, onlarla çalışmaya hazırız.
B
Templatemonster sitesinde evet 100 tl civarında ücretle tasarım satın alabilirsiniz doğrudur.Fakat şunu unutmayın ki onlar çoklu satış yapıyor.Sizin 100 tl dediğiniz şablonu atıyorum 100 kişi alsa (ki bu çok komik bir rakamdır)
10.000 tl eder.Yani bir şablondan kazandığı para tamı tamına 10.000 tl.Bu rakamın yanında 150 Tl çok komik bir rakamdır.
Bir diğer husus,hazır şablon kullanılacaksa nerede kaldı özgün tasarım.
Proje Sorumlusu arkadaşa sesleniyorum yukardaki arkadaşlarımızın hepsi haklı olup verilen emeği hiçe sayarak birde iyi grafikerler arıyorum diyorsunuz emin ol konuyu açan arkadaşımız sizden konuyla ilgili çok çok olup olup, kendisine teşküür ederim ve başarıların devamını dilerim aksini iddaa eden varsa buyursun...
lütfen sitede bir sorumluğunuz var ve yaklaşık günde 5 bin kişi siteyi ziyarert ediyor ve istatistiklere bakmadım ve rakamı salladım ama bir site sorumlusu böyle sorumsuzca emeği boşa sayarak bir yorumda bulunuyorsa + kişinin biran önce site yöneticiliğen çıraltılması gerekiyor ve arkadaş güzel bişey demiş siz proje sorumlusu olduğuna ve grafiker olduğuna eminmisin bu ne saçma bir yorumyaa bir kişi arkadaşı tebrik edip arkadaş başarılar diliyorum tasarımın hoş olmamış daha iyi bişey suna bilirsinizde diyebilirsiniz yok illa her konuda bir saygısızlık olacak neden çünkü birşeye sahip olanlar kendilerini belirli bir zamandan sonra dünyaya hükmettiklerini zannediyorlar.
neyse saygılarımla diyece ama konuda saygı denen bişey kalmamış..
sitenin genel sorumlularına sesleniyorum lütfen boyle emeği boşa sayanları biran önce aranızdan cıkarmanızı rica ediyorum.
iyi günler.
Sn. ist_dizayn.
Sanırım bir yanlış anlama sözkonusu.
Dikey Cizgi isimli üye grafikerler.net sitesinde yönetici veya yetkili değildir.Sanırım Kullanıcı adının altında bulunan Proje Sorumlusu ünvanı sizi yanılttı.
Sektörde yabancılara mahkum olmanızın sebebi emin olun sizin gibi emeğe saygısı olmayanlardır. 1.cisi bu benim emeğim, fiyati sizi enterese etmez. 2.cisi ben burda bir ilan açtım! sizden yorum istemedim.