alpermetin99
🌱Yeni Üye🌱
Bakırköy ve Beşiktaşta şubeleri olan Mikrosis eğitim kursuna daha önceden ücretini ödeyip kayıt oldum ama okulumun olması sebebiyle gidemiyorum,kursu almak isteyene normal fiyatından daha ucuza satabilirim.Ben 1.300'e kayıt oldum şuan 900 ye satabilirim ve pazarlık payıda var..
gerekli bilgileri kursun kendi sitesindende edinebilirsiniz,tanınmış başarılı bir kurs,tüm programları öğretip proje çalışmasından sonra milli eğitim onaylı belge veriyorlar programları bildiğine dahil,ben sene başı ödeme yaptım ama okulumdan dolayı zaman bulup gidemiyorum,ondan ücreti başkasından ben alıp haklarımı ona dewredicem beraber kayıta gidip tüm işlemleri beraber yaptıktan sonra ödemeyi bi şekilde hallederiz peşin yada taksitli şekilde...
--Grafik tasarımı
» Temel Tasarım Bilgileri, Matbaa Dizimi, Baskı Teknikleri 5 Saat
» ADOBE PHOTOSHOP CS 3 40 Saat
» MACROMEDIA FREEHAND 30 Saat
» ADOBE ILLUSTRATOR CS 3 20 Saat
» ADOBE INDESIGN CS 3 15 Saat
» CORELDRAW 20 Saat
» QUARKXPRES 10 Saat
gerekli bilgileri kursun kendi sitesindende edinebilirsiniz,tanınmış başarılı bir kurs,tüm programları öğretip proje çalışmasından sonra milli eğitim onaylı belge veriyorlar programları bildiğine dahil,ben sene başı ödeme yaptım ama okulumdan dolayı zaman bulup gidemiyorum,ondan ücreti başkasından ben alıp haklarımı ona dewredicem beraber kayıta gidip tüm işlemleri beraber yaptıktan sonra ödemeyi bi şekilde hallederiz peşin yada taksitli şekilde...
--Grafik tasarımı
» Temel Tasarım Bilgileri, Matbaa Dizimi, Baskı Teknikleri 5 Saat
» ADOBE PHOTOSHOP CS 3 40 Saat
» MACROMEDIA FREEHAND 30 Saat
» ADOBE ILLUSTRATOR CS 3 20 Saat
» ADOBE INDESIGN CS 3 15 Saat
» CORELDRAW 20 Saat
» QUARKXPRES 10 Saat