Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şato çalışması

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Modelleme ufak tefek hatalar haricinde bitti sayılır sonra texture arşivimi indimi kaplamaya geçecek sonra dış çephe falan var baya kapsamlı olacaga benziyor

Benzer konular

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ve modelleme burada biter belki bir iki detay daha yaparım. Sıra geldi kaplamada.

eskisehir3d

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş geçekten çok hoşuma gitti.Yalnız şu merdiven korkuluklarının açısı merdivenle aynı olması lazım biraz ileri çıkmış ve basamaklar çok büyük binaya göre.Birde, merdivenden çıktıktan sonraki çatı kısmını biraz daha yuları kaldırırsan iyi olur.Mesela kulenin camının hemen altı gibi.Kusura bakma sadece bittiğinde güzel bir görünüm olsun diye söyledim.

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş geçekten çok hoşuma gitti.Yalnız şu merdiven korkuluklarının açısı merdivenle aynı olması lazım biraz ileri çıkmış ve basamaklar çok büyük binaya göre.Birde, merdivenden çıktıktan sonraki çatı kısmını biraz daha yuları kaldırırsan iyi olur.Mesela kulenin camının hemen altı gibi.Kusura bakma sadece bittiğinde güzel bir görünüm olsun diye söyledim.

Yok hocam olurmu öyle şey.Ben eleştirileri dikkate alan birisi olarak çizimlerimi bu vesileyle taşıdım bu seviyelere.Şimdi birine sorsam bu çizimde ne gibi hataları var diye kimse kolay kolay söylemez ancak bu şekilde paylaştıgında herkez gördügü hataları önerileri hemen paylaşıyor :) Düşünce ve yorumun için gerçekten çok teşekürederim.

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir deneme render .Ama begenmedim kendim yapacam sahneyi.

Cinema 4D - Vray

1005033_10202703308694043_1236214323_n.jpg

nedense resim çıkmadı inşallah şimdi olur

Moderatör tarafında düzenlendi:

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
benim gözüme çarpan şu soldaki merdivenlerin bulunduğu kısmın üstündeki çatı da camın hemen altındaki üçken şeklinde çıkıntı onun haricinde renderde ışıkta sorun var bide ağaçlar şatodan abes şekilde büyük duruyor genel hatlarıyla güzel bir çalışma olmuş tebrikler

Ultio

Magic & Mayhem
♾️Grafik Gurusu♾️

Eleştiriler elbette olur ama şunu belirtmek isterim ki bu ciddi emeğinizin karşılığını almanız dilelerim ile çalışmanızdan doalyı tebrik ederim....

Bir an zatı muhteremin aklımda kalan ev modeli zannettim.

h9kU.jpg

Sadece evin zemin kısmına gölgelendirme yapmak gerekiyor gibi..

ilyas25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynen

Ne güzel ufak sahne yapmış biz kompile daglık ortasında kalmış bir şato sahnesi yapıyorum orman yapacam ama sistemim kaldırmıyor alternatif çözümler aramaktayım :)

Son düzenleme: