Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfa Kaydırma

cemil&mustafa

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar wordde, tam dolu bir sayfadaki metin veya resimler arasına bir şeyler eklemiz gerektiğinde enter tuşuna basarak sayfanın bir bölümünü diğer sayfaya kaydırabiliyoruz. Böylece sayfa içinde boşluk oluşturabiliyoruz. Corel de de buna benzer bir kaydırma (resim ve metinleri birlikte) yapabilir miyiz? (X4 için)

Son düzenleme:

Benzer konular

yuxelka

🌱Yeni Üye🌱
paragraph text içine resim ekleyip enter a bastığımız zaman text ile resminde aşağı doğru kaymasının nasıl yapıldığı bende merak ediyorum. indesign da var ama ya corel de ? bilinler varsa çok makbule geçecek

yuxelka

🌱Yeni Üye🌱
kendi çözümümü buldum. resimi paragraf text içine kopyala yapıştır yapıyoruz. resimi yazı olarak görüyor. böylece sadece resimi seçip isteğimiz büyüklüğe göre karakterlerde olduğu gibi puntosunu büyütüyoruz :)

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
kendi çözümümü buldum. resimi paragraf text içine kopyala yapıştır yapıyoruz. resimi yazı olarak görüyor. böylece sadece resimi seçip isteğimiz büyüklüğe göre karakterlerde olduğu gibi puntosunu büyütüyoruz :)

baskıda sorun çıkarabilir bu yöntem.

Benim bildiğim corel de böyle bir özellik yok.

yuxelka

🌱Yeni Üye🌱
evet bir üstadım da öyle dedi. daha önce bu şekilde çalışıp baskıya göndermedim. tam bilgim yok ama indesign da bu tarz çalışınca işi ctp ye götürürken resimide ayrıyetten vermek lazımmış. belki corel de de öyledir. ama bi çözümü bulmak lazım. geçen iki tane resmi kuruma kitap hazırladım. içinde resimler kaynıyor. değişiklik istediler. yazılar aşağı doğru kaydıkça resimler olduğu yerde kaldı ve tek tek uğraşmak zorunda kaldım. yine bu tarz işler yapacağım ve uğraştımasın istiyorum. o yüzden indesign öğrenmeye çalışıyorum ama corel de ki rahat çalışma ortamını onda bulamadım sıkılıyorum :) neyse halledeceğiz bir şekilde yine uğraşarak.