Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfa numaralandırma ama klasik değil

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba
İndesign kullanmaya başlıyoruz artık fakat takıldığım yerler oluyor.
Mesela Ajanda yaparken altlarda 365 gün sayılır ama (Örneğin:
ilk sayfada 1/365 yazar ikinci sayfada 2/364 yazar yani ilk rakam birden 365’e kadar gider ikinci rakamda 365 ten başlar bire kadar gider)
şimde öğrenmek istediğim bunu otomatik olarak yapabiliyormu bu özellik var ise süper olacak umarım yardımcı olabilirsiniz

Benzer konular

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
derdimi tam anlatabildimmi bilmiyorum ama kimse bişey yazmamış yoksa böyle özellik aramiyim en azından istediğim iki numara yan yana gelip birisi yukarı doğru 1,2,3,4 diğeri aşağıya 10,9,8,7,6 gibi olacak 1/10, 2/9, ...... 9/2, 10/1 olacak iki rakam yanyana yazılıyor linkte çok güzel anlatmışlar ama ben birisinin geriye doğru yapmasını istiyorum
https://www.adobegunlugu.com/indesign-cs5-tek-sayfada-iki-sayfa-numarasi-yazabilmek/

marcos

🌱Yeni Üye🌱
Bahsettiğiniz numaralandırma biçimi Indesign da otomatik olarak mevcut değil ve olacağını da pek düşünmüyorum.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
derdimi tam anlatabildimmi bilmiyorum ama kimse bişey yazmamış yoksa böyle özellik aramiyim en azından istediğim iki numara yan yana gelip birisi yukarı doğru 1,2,3,4 diğeri aşağıya 10,9,8,7,6 gibi olacak 1/10, 2/9, ...... 9/2, 10/1 olacak iki rakam yanyana yazılıyor linkte çok güzel anlatmışlar ama ben birisinin geriye doğru yapmasını istiyorum
https://www.adobegunlugu.com/indesign-cs5-tek-sayfada-iki-sayfa-numarasi-yazabilmek/

mutlaka vardır. ya versiyonunda ( arapça indesing ) ya da bir script olarak. Ben arayıp bulamadım başka siz bulursanız buraya yazın..

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şu ana kadar bulamadım link sistemi ile gidiyorum

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Bahsettiğiniz özellik indesign'de yok..