Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ArkadasLar Simdi Siteme Daha Giriş yapmak icin bi giris saydası yaptım htmL oluyor sayfam gırısı tıkladıklarında gırıcekler fakat ? yaptıgım resim ? 1024 768 boyutunda ? 1280 e 1024 benım çözunurluugum mesela ? aama resim bende kucuk gozukuyor ? ama dıgerlerinde buyuk ? ben bu sıtenın resminin herkezin kendi cozunurlugune gore gorunmesını ayarlayamazmıyım ?:S cunku sıte bende kucuk onlrda buyuk gozukuyor ?
hocam simdi siz mesela bi site yptınız benim cozunurlugum 1280 X 1024 ama baskasınınkı 1024 x 768 bunu ayarlamak istıyorum ama herkezde aynı gozuksun istiyorum nasıl yapıcagımı ayrıntılı yazarsanız sevinirim ?
Dreamwear'da layout larla çalışırsanız (shift F6) layoutun properties penceresinde boyut ayarları mevcut. Oradan değeri %100 olarak verirseniz o zaman her bilgisayar aynı görür.
Tasarımınızı web 2.0 ve css mantığıyla geliştirirseniz bunu yapmanız mümkün. Aksi halde photoshop ta tasarladığınız bir görseli html ye çevirerek onun üzerinden yaparsanız mümkün değil. Siz hangi ebatta tasarladıysanız o ebatta görecekler.
kardes *****@************ mail adresım indexini gonderırsen yardımcı olurum c3 mu kullanıyorsun buaarda dedıgım gıbı o olay bıraz karısık bn yapım yaptıkdan sonra ınceler ogrenırsın bu hata ya dusmezsın ok