Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sayfam niye böyle

y-Lcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
my.php
ya ArkadasLar Simdi Siteme Daha Giriş yapmak icin bi giris saydası yaptım htmL oluyor sayfam gırısı tıkladıklarında gırıcekler fakat ? yaptıgım resim ? 1024 768 boyutunda ? 1280 e 1024 benım çözunurluugum mesela ? aama resim bende kucuk gozukuyor ? ama dıgerlerinde buyuk ? ben bu sıtenın resminin herkezin kendi cozunurlugune gore gorunmesını ayarlayamazmıyım ?:S cunku sıte bende kucuk onlrda buyuk gozukuyor ?

Benzer konular

y-Lcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam simdi siz mesela bi site yptınız benim cozunurlugum 1280 X 1024 ama baskasınınkı 1024 x 768 bunu ayarlamak istıyorum ama herkezde aynı gozuksun istiyorum nasıl yapıcagımı ayrıntılı yazarsanız sevinirim ?

Son düzenleme:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Dreamwear'da layout larla çalışırsanız (shift F6) layoutun properties penceresinde boyut ayarları mevcut. Oradan değeri %100 olarak verirseniz o zaman her bilgisayar aynı görür.

y-Lcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya guzel kardesim sen bana bunu resimle gösterirmisin baktım ama sayfayı ayarlıcak 1 yer yok vallahi billahi göremiyorum aglıcam sinirden.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarımınızı web 2.0 ve css mantığıyla geliştirirseniz bunu yapmanız mümkün.
Aksi halde photoshop ta tasarladığınız bir görseli html ye çevirerek onun üzerinden yaparsanız mümkün değil. Siz hangi ebatta tasarladıysanız o ebatta görecekler.

sercanözer

🌱Yeni Üye🌱
kardes *****@************ mail adresım indexini gonderırsen yardımcı olurum
c3 mu kullanıyorsun buaarda dedıgım gıbı o olay bıraz karısık bn yapım yaptıkdan sonra ınceler ogrenırsın bu hata ya dusmezsın ok

Moderatör tarafında düzenlendi:

y-Lcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eyw kardesim :$ yardımlarınız icin tşkler mailim ulastı sanırım sana Cok yordu kucucuk sey benı yaaa :)

Qsman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uyumluluk görünümünü düzeltsen iyi olur..

y-Lcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyin uyumuLulugu arkadasım ?