Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

SBS Teknik katalog kapakları

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
48209342.jpg

merhaba arkadaşlar teknik hırdavat firmasına yaptığım 2 adet A4 katalog kapağı hakkında yorum ve eleştirilerinize ihtiyacım var şimdden teşekkürler

Benzer konular

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. calışma iyi olmuş bence renk olarakta düzen olarakta 2 çalışmaya göre daha iyi yanlız firmanın internet sitesinin yanındaki obje biraz anlamsız kalmış orda, iki defa 2009 yazmanda tabi birde bu çalışma katalog kapağı ama bunu belirten yazı cok küçük kalmamışmı sence bence bunları gözden gecirsen daha ii olacak gibi tabi bu benim görüşm gerisi sana kalmış ii çalışmalar emgne saglık

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirin için teşekkürler birinci çalışmada 2009 iki yerde kullanıldı ama onların biri ön kapakta diğeri arka kapakta, 2009 uda özellikle vurguladık aslında 2009 başında çıkacaktı...

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirin için teşekkürler birinci çalışmada 2009 iki yerde kullanıldı ama onların biri ön kapakta diğeri arka kapakta, 2009 uda özellikle vurguladık aslında 2009 başında çıkacaktı...

kusura bakmayın ya ben calışmayı bütün olarak inceledim yani ön sayfa arka sayfa olarak kaydettgni düşenemdm tekrar kusura bakmayın :sadsmile:

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önemli değil:smile: peki o zaman şimdi bidaha yorumla mısın?

neva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk yorumlarımı biliyorsun ben çalışmayı bütün olarak inceldgm için eksik vardı ama ön sayfa arka sayfa olarak bakınca gayet hoş görünüyor ikinci çalışmanın renkleri olmamış bence. firma hangisini secti?

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
henüz karar vermediler bende merakla bekliyorum

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
1 Numaralı çalışma, renk ve kompozisyon açısından bence daha iyi. Yanlız 2 nolu çalışmanın ön yüzündeki firma adı ve ürün kataloğu yazısı, yerleşim olarak daha başarılı. İkisini kullanarak karma bir çalışma yapabilirsin bence.

Ayrıca arka yüzdeki 2009 yazısı ve email abartı derecede ve büyük olmuş, ayrıca ufakta olsa arka yüzde logo olması gerekir diye düşünüyorum.

Tekrar ellerine sağlık...)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
herikiside güzel olmuş.1 çalışmadaki sağ tarafta olan boru çok sert(kesik) durması kötü durmuş ama.Geçiş yada boruyu tamamlarsan bence daha iyi durur diye düşünüyorum.

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kesik olan yerde ön kapak başlıyo, tasarımlar ön ve arka kapak olarak düşünüldü.