Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sebastian Onufszak' ın Rayban Çalışması

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
RayBan için yaptığı, gözlük reklamlarını yaratıcı yeni doruklara taşıyan son çalışması.Gözlüğün yer almadığı gözlük reklamları...Gözlüklü bir mankenin poz verdiği bildiğimiz sıkıcı bir fotoğraf yerine Onufszak’ın ilüstrasyonunu sanırım daha iyi.

raybanrk3.jpg

rayban1ad3.jpg

rayban2bc9.jpg

(Alıntıdır)

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Gözlük reklamı için ilginç olmuş..Sanat sevenler için keyifli ama gözlük alan herkesin keyif alıcağını sanmıyorum malesef. Paylaşıma teşekkurler iremcim.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gözlük alan herkesin keyif alıcağını sanmıyorum malesef.

Maalesef tekdüzeliğe alışmışız. Bir model olsun gözlükleri gözüne taksın boy boy afiş niyetine onları asalım insanlarda böyle etkilensin...
Etkili değilmi evet etkili. Ama ben bu rayban çalışmalarını çok sevdim amacınıda vurucak diye düşünüyorum. Herkez aynı yoldan giderken yeni bir marka başka bir yolu sunuyor. Olayı çok iyi yakalayabilirler. Yada bu zihniyetle sonuçta alamayabilirler.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Gözlük reklamı için ilginç olmuş..Sanat sevenler için keyifli ama gözlük alan herkesin keyif alıcağını sanmıyorum malesef. Paylaşıma teşekkurler iremcim.

Maalesef tekdüzeliğe alışmışız. Bir model olsun gözlükleri gözüne taksın boy boy afiş niyetine onları asalım insanlarda böyle etkilensin...
Etkili değilmi evet etkili. Ama ben bu rayban çalışmalarını çok sevdim amacınıda vurucak diye düşünüyorum. Herkez aynı yoldan giderken yeni bir marka başka bir yolu sunuyor. Olayı çok iyi yakalayabilirler. Yada bu zihniyetle sonuçta alamayabilirler.

Ben İrem'e katılıyorum bu tür sektörel keskin dönüşler iki tür sonuç doğurur; kötü yada çok iyi, ancak tam anlamıyla bir işe yarar ki; buda müşteri ayrıt ediciliğidir, firma bu tarz bir farklılıkla kendine has bir müşteri portfoyü yaratmayı amaçlamış.. Amaç çok satmak değil az ama öz satmak olmuş, Farklı firmaların farklı müşterileri ve bu müşterilerin de o firma müdavimi olduğu bir gerçektir. Ben yakın çevremden de biliyorum sırf "Lacoste" pahalı diye "Lacoste" giyerler elbette kalitesi de tartışılmaz ama "Lacoste" bir çorabı bile 42 liraya satmayı REKLAM politikası haline getirmiştir ve tutmuştur.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Benimde arzum böyle olması:) Bekleyip reklamın etkilerinin hangi yönde oldugunu göreceğiz öyle ise.