Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seiko hakkında söylenenleri duyunca gülüyorum

meganem

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar seiko makina kullanıyorum çok memnunum söylenenleri ve yazılanları görünce sadece gülüyorum çok makina kullandım ama böyle sorunsuz makina ilk defe kullanıyorum yapandanda satandanda allah razı olsun her kese kolay gelsin

Benzer konular

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu arkadasa katılıyorum kımse bılmıyorum ama bende phaeton seıko kullanıyorum çok memnunum

mosfet

🌱Yeni Üye🌱
siz kesin bu makineleri getiren firmalarsınız :D

meganem

🌱Yeni Üye🌱
merhaba sayın arkadaşım seni davet edelim yerimize baskı işinde varsa yardımcı olalım yıllardır dandik makinalarla çalışmaktan artık beynimiz çürüdü iyi bir makina bulunca hele birde ekmek kazandırıyorsa makina daha ne istiyelim sevincimiz ondandır kusura bakma kimseye yalakalık değildir maksadımız. bir laf vardır atalarımızdan bilmem bilirmisin yiğidi öldür hakkını yeme hak yiyen değilsen saygılarrrrrrrrrrrr. arkadaşım

mosfet arkadaşım değerli zamanın olursa seni makina parkurumuza davet edelim senin kadar karükatür çizemesekte fırça bilgimiz ve kara kalem çalışmamız var belki resmini çizeriz

Moderatör tarafında düzenlendi:

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Seiko makine alıpda memmun olmayan tanımıyorum verdiğiniz paraya göre çok üstün bir makine alıyorsunuz.

egevatansever25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seiko iyidir yaa ısı ve nemi halet gerisi kolay canavar gibi makina