Dürstlük, samimiyet ve güven
Arkadaşlar eleştirileri yaparken , sağdan soldan duyduklarınızla yola çıkmayın.Yukarıda adı geçen DİGİEL firması ve teknik servisleri hakkında o kadar çok şey biliyorum ki ; hakkında söylenenlere inanamıyorum. Bu firmadan makina aldım. Teknik servisleri konusundada diyecek tek kelime bulamıyorum.Teknik servis hizmeti veren arkadaşlar, konuya bütünüyle hakim durumdalar ve bilgi birikimi ve tecrübeleriyle çok kısa zamanda arıza tespit ve onarım gerektiren durumlarda tam olarak işbitiriciler. Ben bunu biliyorum -bunu söylerim. Hatta sıkıntıya düştüğüm her konuda kendilerini çekinmeden arıyorum.Makina alacaksam yine DİGİEL den alırım- servis hizmeti isteyeceksem yine DİGİEL den isterim.Çorum da bir kaç arkadaşıda uzaktan yardımla sorunlarını çözdüklerine ben şahidim. Hemde bir kuruş talepleri olmadı. Sezarın hakkı Sezara arkadaşlar. DİGİEL firması kadar dürüst,samimi ve güvenilir bir firma çok nadir bulunur.Bunlarıda grafikerler farkıyla sizlere söylemek zorunda hissettim. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.Nice 12 ler üstat.