Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seıko makina alacağım doğru firma hangisi servis vs..

bstd

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar seıko makina almak istiyorum baskılarını gödüm birkaç tane makina inceledim ancak daha önce makina aldığım firmalardan çok derliyim servis derseniz servis yok resmen servis oldum söke taka ciddi ve güvenilir bir firmadan bu alışverişi gerçekleştirmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Benzer konular

hp5500

🌱Yeni Üye🌱
abi yapmayın Allahınızı severseniz LEDciden baskı makinesimi alınır yahu.:) siteyi inceledim adam hem baskı yapacak hem tabela yapacak hemde makine satacak. milletin ekmeğine her taraftan ortak olacak. bırakın bu işleri. birde reklamınızı yapıyorsunuz buralarda. yanlış yönlendirmeyin insanları. millet ekmeğinin derdinde.

elektronika

🌱Yeni Üye🌱
iyi ya işte sizde becerebiliyorsqnız led ekran satın ,tabela yapın.bence siz bırakın bu işleri.sor bakalım patronunuz bu işe başlarken ne ile girmiştir bu işe.Allah bilir ya malzmeecidir.bu ülke özellikle istanbul dA fareden ne dağlar doğdu.oradaki firma ise bütün makinalara teknik servis veriyorlarr.çok tecrübeliler.benim iletişim adfresim de var telefon numaramda mail adresimde.siz dijital baskı satan bir firmasınız.çünkü geçmişinizde bir şey yazmıyor.sahte nickleri alın yazıları çakın buaraya çoğu öyle yapıyor.neyse sonuçta açık rekabet ortamı.kimse kimseyi ekmeğinden etmiyor.eğer ekmeksiz kalıyorsa çalışmıyordur.yanlış bir şeyler yapıyordur.yukarıda verilen firma digiel reklam çocuklar 5 ayda 12 makina satmışlar güzel bir rakam.demekki işi doğru yapıyorlar.çünkü yanlış bir şey olsa bu kadar satamazlar.bence doğru olan doğru zamanda doğru yerde olmaktır.

bstd

🌱Yeni Üye🌱
firmayı araştırdım bir kaç reklamcının söylediği makina satıyorlar ama makinaya yeni başladılar servisten anladıklarıda yok burada yazılanlar balon arkadaş kendi firmasının reklamı yapıyor asıl işleri dijital baskı yapmakmış ucuz fiyatlara fiyatları duyduğumda makina almaktan bile vaz geçtim

herkez bildiği işi yapsın ya baskıcısındır ya makinacı elimizde üç kuruş var onda göz dikiyorsunuz yazıklar olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

elektronika

🌱Yeni Üye🌱
inanın burdaki çoğu yazanlar reklam makinası satanlar.Bak yukarıda yazdığım digiel friması şöyle bir kampanya yapmış.liyu,lyric tarzı dijital makinalara ücretsiz teknik servis hizmeti vermekteler.inanmayan arasın.istanbulda ve ankarada en az şu anda 10 tane firmaya başka firmaların sattığı (markaları yazdım) teknik servis hizmeti veriyoyorlar.
Ayrıca digiel firmasında Türkiyenin sayılı teknik servis hizmeti verilmekte diyor müşteriler.Kimsenin zoruna gitmesin.çalışın ,dürüst çalışın sizin de olur.istanbula şubeleride açılmıştır.Fuarda mutlaka ne kadar dürüst ve çalışkan insanlar olduğunu herkes görcek.bence bizzat tanışmaya gitsinler.Tabi fuar zamanı gelince.bu işler kendini beğenmişlikle olamz.Çalışmakla olur.

analizajans

🌱Yeni Üye🌱
sanırım bstd midir nedir makina satan geyik güden Arkadaşlarddan.biz onlardan 7 ay önce bir tane makina aldık ,memnun kaldık kişiliklerinden ve makinalarından.teknik servisleri harika.ve bir tane da mersin şubemize aldık.inanın değerli arkadaşlar tam 3 ay boyunca makina araştırdık.ve üstüne basa basa belirtiyorum biz DİGİEL reklamdan aldık.Ankarada yerleri.Başka firmanın makinalarına teknik servis verecek kadar süper yetişmiş çocuklar.Ciğeri 5 para etmez o kadar çok bu sektörde insanlarla tanıştımki.gelen makinalarımız gümrüğe şikayet etme derecesine kadar vardı bu işler.ama hesapları ayrı olacak.soğuk soğuk yiyeceğiz.Birde bstd sizle tanışmak istiyorum bizzat.çalışan işçiysen muhatapım değilsin ama patronsan muhatabımsın.dışarıya çok ucuza iş basıyormuş digiel firması demişsin çok ucuza.benim 500 metre ilerimde yalan söyleme.çünkü onlar esnafa çüsnafa iş yapmazlar.onlar ihale ile başından beri iş yaparlar.ucuza mucuza deyip millete yalan söyleme.ara kardeşim xxxx xxx xx xx.eğer satıcı bir firma değilsen ara.ben reklamcı bir firmayım.zoptimadan tut moptimaya kadar dolaştım.makina aradık.ama bu makina ladığımız firmadaki çocuklar samimi geldiler.dürüsttüler.yalancı değilklerdi.saftılar.saflıklarına aldık dürüslüklerine aldık biz o makinayı.bakın belirtiyorum 2 tane aldım basa basa diyorum iyikide almışım.ben analiz reklam metin varsa sıkıntıısı olan mail yada telefonumdan arasın.buraya sallama yazılar yazıp suç işlemesin.Kardeşim biz sevd,iğimiz insanları sonuna kadar.yalan söylemeyen insaların sonuna kadar arkasında olduk.

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dürstlük, samimiyet ve güven

Arkadaşlar eleştirileri yaparken , sağdan soldan duyduklarınızla yola çıkmayın.Yukarıda adı geçen DİGİEL firması ve teknik servisleri hakkında o kadar çok şey biliyorum ki ; hakkında söylenenlere inanamıyorum. Bu firmadan makina aldım. Teknik servisleri konusundada diyecek tek kelime bulamıyorum.Teknik servis hizmeti veren arkadaşlar, konuya bütünüyle hakim durumdalar ve bilgi birikimi ve tecrübeleriyle çok kısa zamanda arıza tespit ve onarım gerektiren durumlarda tam olarak işbitiriciler. Ben bunu biliyorum -bunu söylerim. Hatta sıkıntıya düştüğüm her konuda kendilerini çekinmeden arıyorum.Makina alacaksam yine DİGİEL den alırım- servis hizmeti isteyeceksem yine DİGİEL den isterim.Çorum da bir kaç arkadaşıda uzaktan yardımla sorunlarını çözdüklerine ben şahidim. Hemde bir kuruş talepleri olmadı. Sezarın hakkı Sezara arkadaşlar. DİGİEL firması kadar dürüst,samimi ve güvenilir bir firma çok nadir bulunur.Bunlarıda grafikerler farkıyla sizlere söylemek zorunda hissettim. Çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum.Nice 12 ler üstat.

bstd

🌱Yeni Üye🌱
yarası olanlar ortaya çıktı sizi bilen biliyor esnaflığınızıda ticaretinizide servisinizide neden bu kadar hopluyorsunuz firmayı savunuyormuş ben makina alacağım diye mesaj bıraktım olaya bak yaaa inanmak içten değil olay nerelere gelmiş efendi olun biraz samimi olun insanları yanlış yönlendirmeyin üç kuruş için numara yazmış sen benim muhatabım değilsin istersen patron ol istersen işçi ol seni tanımıyorumda senden makinada isteyen bırakın bu danışıklı atışmaları insanlara doğru bilgiler verin bahsi geçen firmanın baskıcı olduğunu sende yazmışsın işte daha söze gerek yok bu konu kapanmıştır

elektronika

🌱Yeni Üye🌱
konuyu açan sensin insaları o zaman yönlendirsene.iftira yada yalan ile değil.ayrıca sizde para sayma makinası varmı.yanında makina olan tipten.

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
akdaşlar şanlıurfada şeker dış ticaret var direk çinden ithal seiko makina getiriyor serviside kendileridir ortalama fiyat 45000 tl civar 320 lik makina garabtili

hp5500

🌱Yeni Üye🌱
ohoooo ortalık karışmış agalar. diciel reklamcısıda bütün elemanlarını salmış demiş abi yazın bişiler. neyse işin özü şu kardeşler. herkes kendince kendi işinde iyi olabilir. ama gerçekten şurası benim için önemli. ben baskıcıyım ve baskı yapan bir makineciden baskı makinesi almam. çünkü bana etik gelmiyor. hem reklam yapmak istiyorsanız da başka yollar deneyin. bu forumun sahibi ben olayım vlla reklam parası alırım sizden :). Ayrıca grafikerler.net grafikerlerin , tasarımcıların , uygulamacıların ve baskıcıların yeridir. burdan reklam yapıyorsanız küçüksünüz demektir. reklam için başka yollar deneyin derim ben naçizane. btds misin nesin sende git bi makine al artık :DDD seiko iyidir. ama harbi harbi firmanı doğru seç teknik servis için. ama dici el den alma. onlar çok küçük işlerin peşindeler. burdan görünen o.

elektronika

🌱Yeni Üye🌱
Suskunluğumuz asaletimdendir.Her söze verecek bir cevabımız vardır.
Önce lafa bakarım,lafmı diye...
Sonra adama bakarım,adammı diye.
Sarmış burayı optimanın zoptimanın elemanları.danışıklı dövüşler.bstd kendi firmasındaki adam.size bu Türkiye piyasasını tek başınıza yedirmicez.az kaldı bekleyin.sizin sıkıntınız o.tek başınıza yemek.Namuslu ,hırsızlık yapmayarak satış yapılacağını teknik servis nasıl verildiğini.Hayde

hp5500

🌱Yeni Üye🌱
yaa abi git işine donkişotluk yapıp durma kimsenin firma olduğu falan yok. optima zoptima da senin yaptığını çok yapmış bu sitede .çok komiksiniz yahu. neyi bekleyim kardeşim ben bekleyinmiş. kardeşler gelin siz benim dediğimi yapın buralardan reklam yaparak kendi durumunuzu ortaya koymayın. Hem aç gözlüsünüz birde yahu Türkiye'ye gözünü dikmişin bu seferde :). Agalar Türkiye yi bu manada yiyen zaten yiyor. Çok daha büyük ve güvenilir firmalar var ve onlar sizin burda yaptığınız gibi küçük hesapların peşinde değiller. Bir dijital baskıcı olarka size not vermem gerekirse bütün durumunuza ve yazdıklarınıza bakarak 10 üzerinde 2 veriyorum o nuda vermemde işinin içine Allah'ı kattığın için veriyorum.

hp5500

🌱Yeni Üye🌱
Ankarada Digiel reklam diye bir firma var.Makinaları sorunsuz problemsiz.Teknik servis hizmetleri ve kişilikleri 10 numara.istersen orası ile konuş.istanbula şube de açmak üzereler.
web siteleri https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

ayrıca optimanın zoptimanın elemanlarının yaptığını sende yapıyorsun burada farkettinmi. Adamcağızın biri "makine" demiş üstüne atlamışın birde sanki o firmayla bi alakan yokmuş gibi yapıp tavsiye etmişsin. yani btds doğru söylüyor yanlış yönlendiriyorsun adamı. harrrrrrrbiden çok komiksiniz yahu :). btsd kardeş sen git kendine tam teşkküllü bir firma bul. benim yaptığımı yapma dediğimi yap.!!! oldumu kardeşim.? allah hayırlı işler versin.

simo

🌱Yeni Üye🌱
Problem istemeyen saatçıoğlu'ndan challenger seıko alır...Ne teknik düşünür ne makine gelecekmi diye stoktan teslim ediyor adamlar...

mehmet3535

🌱Yeni Üye🌱
dikkat

hiçbir firmayı kötülemek istemiyorum ama seiko kafa makinelere dikkat et?

hp5500

🌱Yeni Üye🌱
İlginç..
Ucuz Reklam yapmaya gerek yok..

dimi yani.:)bak sağda solda bir sürü reklam alanı var. ver oraya. asaletin ve suskunluğun orda kalsın. bu arada grafikerler net in reklam departmanı ile hiç bir alakam yok. arkadaşlar şimdi onu da yanlış anlarlar diye diyorum :rofl: