Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Seksy Kovboylar Film Afişi

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
seksykovboylarf304lmp.jpg

Kendimi Geliştirmek İçin Yaptığım Film Afiş Çalişmam :angel:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yorum yapacak arkadaşlar yorumlar yapar.... arka arkaya yazmış olduğunuz mesajlara flood nenir... forum kurallara aykrı

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
genel olarak güzel bir çalışma. ama iki bayanın arka planı pek uyumlu değil. biraz daha derinlik veren arka plan kullansaydınız ve ikisininde arkaplanı aynı olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
alt yazılar çok büyük. at resimlerinide biraz daha yakın yapsaydın daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum. bana biraz uzak gelmiş gibi geldi.
afişte derinlik göremedim. bununla birlikte güzel olmuş ellerinize sağlık.:rofl::rofl::rofl:

Son düzenleme:

juvenil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
banada bayan resimleri bütünleşmemiş gibi geldi çalışmayla,özellikle sol tarfataki=D ama yinede elinize saglık=D

Volkan ATA

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel olarak güzel bir çalışma. ama iki bayanın arka planı pek uyumlu değil. biraz daha derinlik veren arka plan kullansaydınız ve ikisininde arkaplanı aynı olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
alt yazılar çok büyük. at resimlerinide biraz daha yakın yapsaydın daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum. bana biraz uzak gelmiş gibi geldi.
afişte derinlik göremedim. bununla birlikte güzel olmuş ellerinize sağlık.:rofl::rofl::rofl:

Bayanların arka planı konusunda şitdetle katılıyorum size :giggle: Derinlik verseydım daha ıyı olurdu, 1 gunluk çalişmada düşünülmesi güç sanırım :D Alt Yazılar konusunda da afişlerde yazılar okunmuyor çoğunda,bunun üzerine okunsun istedim... TŞK..Değerli yorumlarınız için !

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Bayanların arka planı konusunda şitdetle katılıyorum size :giggle: Derinlik verseydım daha ıyı olurdu, 1 gunluk çalişmada düşünülmesi güç sanırım :D Alt Yazılar konusunda da afişlerde yazılar okunmuyor çoğunda,bunun üzerine okunsun istedim... TŞK..Değerli yorumlarınız için !

ben teşekkür ederim. afiş anlatılmak istenen her şekilde anlatılır. ama afişe baktıkça kişiyi çeken ayrıntılar olmalı. tekrar çalışmalarınızda başarılar dilerim. iyi akşamlar.:rofl::rofl::rofl: