Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sel baskını test

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık.. bence suyun akışkanlığı pek gerçekçi olmamış.. sanki daha yoğun bi sıvı gibi akmış.. bir de kova gibi bişeyden boşalır gibi tek merkezden gelmiş..

su yapımında ne kullandınız ?

tekrar elinize sağlık.. kolay gelsin..

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
elinize sağlık.. bence suyun akışkanlığı pek gerçekçi olmamış.. sanki daha yoğun bi sıvı gibi akmış.. bir de kova gibi bişeyden boşalır gibi tek merkezden gelmiş..

su yapımında ne kullandınız ?

tekrar elinize sağlık.. kolay gelsin..

Yorum ıcın sagol.Öncelıkle test oldugunu belırttım 3dglu plugını ıle deneme yaptım.Belkı bırılerıne bır ılham kaynagı olur dıye koydum gercek calısmayı bıtınce koyacagım.Tabiki su partıkullerı daha kuculmesı lazım ve hortumdan cıkar gıbı degılde sel gıbı yaygın gelmelı ayrıca vurunca bınalarıdad yıkmalı dıılmı.

bıraz zaman.....

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de iki gündür glu3d ve realflow eğitim videoları indiriyorum.. henüz erken ama ileride öğrenmek istediğimde elimin altında bi kaynak bulunması lazım..
gördüğüm kadarıyla glu3d kullanımı daha kolay, ama realflow daha profesyonel ve kullanımı daha karmaşık.. sıvı ve katı objelere çok daha gerçekçi hareketler verilebiliyo..

umarım ileride ben de bu şekilde çalışmalar yapabilirim :)
çalışmanızın tamamlanmış halini de bekliyoruz..

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
yorumlara Tesekkurler.
Evet glu daha basıt gıbı flow u daha denemedım ama bır goz atıcam onada

Barish21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sel değilde tsunami olur o zaman sel vurunca bina yıkılmaz:) ama enterasan bi çalışma 3d merakım baya arttı en kısa zamanda çalışmalara başlayım:D