Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Selam arkadaşlar backgraund'la ilgili bir sorum olacaktı

ArchiTecT43

🌱Yeni Üye🌱
Selam herkese arkadaşlar ben max 9 kullanıyorum yeni öğrendim ve bir sorunla karşılaştım bacgrunt resmi ekledim arka plana ve render alırken arka planın rengi benim projeyi etkiliyor arka plan yeşilimsi benim projedede gölgeler özellikle bazı yerleri de yeşeriyor yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sorduğunuz sorunuzun mesaj başlığı konu ile alakalı olmak zorunda. Eğer sitemizin bir üyesi olarak kalmayı istiyorsanız lütfen mesajlarımızı okuduktan sonra kurallara uygun şekilde haraket ediniz.

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
ışıklar yansıdığı için bu olağan bir şey ama sanırım siz resmi backgrounda environment penceresinden eklemişsiniz. klavyeden 8'e basarak ulaşabilirsiniz bu pencereye.

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selam herkese arkadaşlar ben max 9 kullanıyorum yeni öğrendim ve bir sorunla karşılaştım bacgrunt resmi ekledim arka plana ve render alırken arka planın rengi benim projeyi etkiliyor arka plan yeşilimsi benim projedede gölgeler özellikle bazı yerleri de yeşeriyor yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar, kullandığın kaplamalarda yansıma özelliği varsa background rengini alır. Bundan kurtulmak için ya kaplama malzemesini mat yapın, yada iki render alın. boş bir sahne ve sadece meteryaller. ardından ps ile birleştirin.

( Bilgim çok fazla değildir. )

TimuRRendeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son render resmini bu konu dahilinde koyarsanız konuyu çözerim gibime geliyor.