Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Selam

hâyâ

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir site mesleği geliştirmek öğrenmek açısından ustalarımızdan.Bende bu mesleğin öğrencisiyim sizlerden çok öğreneceğim şeyler olacak arkadaşlarımada yaralı olacağını düşünüyorum onlarada tavsiye edecem üniversitede okuyorum.Ayrıca iş yeri olan abilerimiz varsa okul hayatımın sonunda yardımcı olmalarını istiyorum.Hem staj hemde düzgün kaliteli bir yerde çalışmak isterim.Bunuda belirteyim :smile: matbaa felan fark etmez daha önce birçok deneyimim oldum yerel gazetelerde selefon yerlerinde mücellittende anlarım,bilgisayardanda her türlü iş yaparım :rofl:

Benzer konular

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
hoşgeldin haya aramıza

forumdan olabildiğince yararlanman dileklerimizle hoşgeldin

Mertkan TEKİN

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hoşgeldiniz, reklam sektörü çok dallı bir sektör bence 1 işi yapın en iyisini yapın, ben grafik tasarımcıyım ama selefon nasıl çekilir anlamam.Selefoncununda grafik tasarımdan anlamadığı gibi...

hâyâ

🌱Yeni Üye🌱
Benim bölümüm tasarım ve basım-yayımcılık o yüzden anlarım çalıştım daha önce o sektörle roland osfet makinalarından anlarım,selefon yaparım,bıçak bilemedede çalıştım ama okul nedeniyle ara sıra çalışıyorum burada mesleği geliştirmek imkansız 200 tl ile patronlar çalıştırıyodu o yüzden çalışma isteğim yok bu şehirde.Ben 4 yerde iş değiştirdim.bilgisayarda çalıştım ,hastaneye dosyalar yaptım yani benim mesleğim matbaacılık ama bilgisayarda tasarım yapmayıda severim tabi profesyonelce değil benim mesleğim matbaacılık

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar....

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hoş geldiniz efendim.
paylaşım dolu bir birliktelik dilerim.

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz aramıza:)