Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Selamlar

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Arkadaşlar ben grafige yeni merak duymuş birisiyim.Bu sitenin bana cok faydalı olacagını dusunuyorum.Siteyi hazırlayanlara teşekkür ederim..

Benzer konular

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldin Bay.KLANSIZ, iyi forumlar...

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Hoşgeldiniz, keyifli vakit geçirmenizi dilerim

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hoşgeldiniz iyi forumlar...

Bay.KLANSIZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Arkadaşlar grafik tasarım konusunda ilk olarak nereden baslamam gerektigini bana söylermisiniz.Bir yol gösterebilirmisiniz..Gecen gün bilge adam diye bir kursa kayıdımı yaptırdım grafik tasarım ve web hakkında fakat kurs hakkındada pek bilgiye sahip degilim bazıları cok güzel diyor bazılarıda hiç işe yaramaz diyor arada kaldım ama kaydımıda yaptırmış bulundum..Desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar grafik tasarım konusunda ilk olarak nereden baslamam gerektigini bana söylermisiniz.Bir yol gösterebilirmisiniz..Gecen gün bilge adam diye bir kursa kayıdımı yaptırdım grafik tasarım ve web hakkında fakat kurs hakkındada pek bilgiye sahip degilim bazıları cok güzel diyor bazılarıda hiç işe yaramaz diyor arada kaldım ama kaydımıda yaptırmış bulundum..Desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Bu konuları forumdaki Kantin bölümünde bulabilirsiniz. Eğer bu konularda daha önceden açılmış bir başlık yoksa yeni bir başlık açarak sorularınızı sorabilirsiniz.