Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

selçuk üniversitesi bahar şenlikleri

olcay42

🌱Yeni Üye🌱
bu benim kursta yaptığım ilk çalışmadır, görüşlerinizi bekliyorum...
84324917.jpg

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
beyaz yazılara verdiğin mavi kontorlara gerek yok
ellerine sağlık

design_byy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
AMAN kardesim bunu baskıya felan verme
gecenlerde ben bastım

design_byy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hem bu resimlerden baska resiminiz yokmu hepsiberbat dpi leri cok düşük baskıda cok kötü cıkıyo acıkcası kim verdiyse bu görselleri hiç begenmedim

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar lütfen öncelikle forum kurallarını okuyunuz hatta okumakla kalmayınız çok iyi anlayınız :wink:
Flood yapmışsınız; lütfen daha dikkatli olalım :)
Ayrıca konuya eklenen yorumlar; son derece sert, itici, ve eksik olmuş...
Bu konuyu ekleyen arkadaşı sitemizden ve paylaşım hevesinden soğutmaktan başka bir şeye yaramaz...
Lütfen daha kibar ve açıklayıcı olalım; bu herşeyden öte; emekleri için boynumuzun bir borcudur...
Paylaşım için teşekkürler
Saygılar

Evrennist

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşım .. afişi nasıl yapmak istedigini anladım fakat tam olarak olmamış :) ve çok fazla üstünde durdugunu sanmıyorum bence daha anlaşılır yapmalısın resimleri üst üste gelmiş oradaki hataları düzeltmelisn ayrıca logo kısmını resim yerine sadece logoyu kullanman daha style gösterir bence.. Ellerine sağlık

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
biraz üzücü olacak ama sakın ola yanlıs anlama arkadaşım.Sanırım daha yenisin.Resimleri çok fazla sündürmüşsün.Yukarı doğru çekmişsin yani.orantısız büyütülmüş.Yazıların kullanımı çok kotu.Kullanılan kontur çok fazla.Logoların bir kısmı var bir kısmı yok.bir kısmı dekupeli bir kısmı dekupesiz.Sündürmeler aynı şekilde logolarda da yapılmış.Yani kısacası olmamış.Ama sonuçta bir emek verilmiş.Emeğe saygı duyup elinize sağlık diyorum...

by.darkness

🌱Yeni Üye🌱
qerçekten hıc olmamıs ne yazıların konumları ne resımler çok bozuk. yazı efektlerı hepsı ayrı olduqu ıcın cok karışık duruyor aynı efektlerı wersen qüsel olur. mesela sanatçıların isimleri aynı efekt. diğerlerıne de ayrı 1 efekt hos olrdu

Son düzenleme:

by.darkness

🌱Yeni Üye🌱
qerçekten hıc olmamıs ne yazıların konumları ne resımler çok bozuk. yazı efektlerı hepsı ayrı olduqu ıcın cok karışık duruyor aynı efektlerı werseydın

KRonick1isi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok fazla yorum yapmayacağım yorum yapmaya kalkılınca tam sayfa ders notu gibi olacak:)

bir kaç cümle ile grafikle ilgili herşeyi oku ve profesyonel tasarımları çok iyi incele derim. O zaman kendi yorumunuda yapabileceksin.
Ayrıca perpektif ışık gölge gibi resim bilgilerini + font, renk, ve birçok grafik bilgilerinide incele.
Bilgi öncelikli olmak şartıyla
Çalışma+Deneyim+Özen diyelim