Arkadaşlar bu ciddi problem evet heveslenmek özenmek güzel amatör iseniz kendinize birşeyler yapın...
Grafikerlik denen meslek font bulmak üstüne renk katmak efenim bunu fonta otutturmak değil..
Bu iş bir alt yapı gerektirir Nedir bu alt yapı..
Afiş sadece internette yayınlanacak Ufak çaptaki resimler değil.. Ben 100 m uzunluğa bu resmi uyguluyorum ve elime bizim " GRAFİKER " çalışmayı yaptı getireceğiz diyen o kadar çok çalışma geliyorki.. İşi imal etmemden daha uzun zamanımı alıyor bu tür acemice yapılan işler yüzüne bizim işlerimizde acemice oluyor.. Ben 12 senedir Reklamcıyım Tasarımla içli dışlıyım istanbulda 1.000 taneden fazla tasarımım rahat vardır..
Ama ben hala GRAFİKER değilim...
Bu işi meslek edinecekseniz bu iş sadece bilgisayar başında bitmez.. Hazırladığınız şeyin imalatınıda bilmelisiniz.. Matbaa da kullanıcaksa matbaa nın alt yapısını bilceksin Açık havada kullanılacaksa Reklamcılığın alt yapısını bileceksin.. Aksi takdirde hep işlerimiz kalitesiz olur müşterilerimizi memnun edemeyiz.. Sonuç olarak para kazanamayız...
Ben firmama gelen matbaa sal işleri direk hiç işin mahiyetine bakmadan tanıdığım matbaa lara dağıtırım.. o benim işim değil.. O benim işimi ben onun işini yaparsak kimse bu işten gelir elde edemez.
Sabırla okuyanlar haklarını helal etsin biraz uzun oldu