Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Serbest Çalışma

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar yeni çalışmam eleştirilerinizi bekliyorum ..şimdiden teşekkürler herkeze..

asaaawu5.jpg

Benzer konular

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
defalarca bir çok üye uyarıldı bu başlık konusunda hala anlamayan arkadaşlar var demek
konu kilitlenmiştir

not:
bykod hatasının farkına varıp başlığı düzelttiği için topik açılmıştır

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
pardon, ilk başlık neydide konu kitlendi? biliyimki o başlık neyse kullanmıyım.Bu arada güzel bir çalışma olmuş, ama biraz dengesiz olmuş. arka fondaki siyah çizgileri daha akıllıca yerleştirmen gerekirdi.Bide tonlar hep koyu koyu.Bu bakımdan bir algılama sorunu oluşmuş.tebrikler...

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
bykod logo güzel olmuş. işe ısınamadım.. kavrayamadım çözemedim.. bide çanta üzerine logona verdiğin yansımanın açılarını ayarlarsan daha iyi olacak. gerisi için bir şey belirtemeyeceğim. iyi çalışmalar

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pardon, ilk başlık neydide konu kitlendi? biliyimki o başlık neyse kullanmıyım.Bu arada güzel bir çalışma olmuş, ama biraz dengesiz olmuş. arka fondaki siyah çizgileri daha akıllıca yerleştirmen gerekirdi.Bide tonlar hep koyu koyu.Bu bakımdan bir algılama sorunu oluşmuş.tebrikler...

Countryman valla o başlık sakat bi başlık olmuş ondan horus şimşeklerini gönderdi konu kilitlendi sonra hatamı anladım düzeltildi ( bu arada horus yeniden teşekkürler ) yaa ben koyu tonları seviyorum yaw ondan sanırım hep koyudan gidiyorum :)teşekkürler yorum için
--------
bygrafiker beğenmene sevindim logoyu ..bu arada çanta değil o yaw öle siyah bi blok yansımada hata yok sanırım ya logo orda çapraz duruyor ona görede alt kısmınada çapraz yansıma verdim belki hatamda olabilir bilmiyorum teşekküler yorum için ..

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
yansıma konusunda haklısın tekrar inceledim benim bir göz doktoruna gitmem lazım belikde logonun yan durması gözü rahatsız etmiş olabilir ben taktım oraya :) ama bykod sana tavsiyem en azından bir kompozisyon düşün ve üzerinde çalış bu şekilde serbest çalışma adı altında yapılan çalışmalar çok serbest oluyor ve ipini ucunu kaçırabiliyoruz..

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haklısın da çalışcak konu bulamadım yaw napim bu aralar piskolajimde kayık zaten ne yapacağıı hiç bilmiyorum ... ondan koyu koyu zaten yaptığım işte..