Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

serbest dalış dergi kapagi

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
page1ly3.jpg

page11cm7.jpg

öncelikle herkese iyi calismalar diliyorum, halen yayinlanmakta olan ve tüm tasarimi kendime ait olan bir derginin son iki sayisinin kapak calismaliri hakkinda yorumlarinizi almak istedim. yorumlarinizi ve önerilerinizi esirgemeyeceginizi düsünyorum. tesekkürler

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence çok güzel olmuş zaten kullandığın görsel tek başına yetiyor ellerine sağlık

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili burhan...çalışma güzel aslında ama gözüme takılan şeyler var tabiki...yazılar renkli fakat görselle birleşince bi renk cümbüşü oluşmuş...konuları birdirinden ayırmak için güzel fikir bu ama yazılar boğmuş resmi...belki çalışmanın sol tarafına yukarıdan aşağıya doğru bi bant geçse...biraz fulu...klasiktir bu yöntem ama herzaman işe yarar ve estetik durur...serbest dalıştaki dalgıç vektörü çok hoşuma gitti...eline sağlık arkadaşım kolay gelsin...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgili burhan...çalışma güzel aslında ama gözüme takılan şeyler var tabiki...yazılar renkli fakat görselle birleşince bi renk cümbüşü oluşmuş...konuları birdirinden ayırmak için güzel fikir bu ama yazılar boğmuş resmi...belki çalışmanın sol tarafına yukarıdan aşağıya doğru bi bant geçse...biraz fulu...klasiktir bu yöntem ama herzaman işe yarar ve estetik durur...serbest dalıştaki dalgıç vektörü çok hoşuma gitti...eline sağlık arkadaşım kolay gelsin...

tesekkür ederim ZUCKER, bu derginin tasarımını her yıl değistiriyorum. bu yıl böyle bir tarz yaptım ve yıl boyunca böyle çıktı. bu kapak 2008 in son kapağı 2009 da derginin tüm tasarımını geleneksel olarak yine degistiricem kismetse. kapak için önerin aklımda tesekkür ederim.

Son düzenleme:

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben çok renkli çok karışık buldum açıkcası. Üstündeki yazılar .ok rengarenk ve çok dağınık durmuş sanki. Bide resimler çok soluk görünüyor sanki. Dalış deyince insanın aklına çok canlı resimler gelir ya o yüzden herhalde bunlar çok soluk geldi bana. Elinize sağlık

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben çok renkli çok karışık buldum açıkcası. Üstündeki yazılar .ok rengarenk ve çok dağınık durmuş sanki. Bide resimler çok soluk görünüyor sanki. Dalış deyince insanın aklına çok canlı resimler gelir ya o yüzden herhalde bunlar çok soluk geldi bana. Elinize sağlık

haklisin scarlet, söylediklerini degerlendircem, senin aklina gelen canli resimler, scuba dalgıçlığında olur, çünkü scubayı maddi kaygısı olmayan insanlar yapar ve fotograf makinasi açisindan sıkıntıları yoktur. zıpkıncılar büyük oranda bu isi ticaret olarak yaparlar. o resimdeki arkadasın o balığı ailesiyle yedegini düsünmüyoruz herhalde. ben bu dergiyi ilk yapmaya basladıgımda insanlar cep telefonu ile cektigi resmi kapaga koydurmak icin mücadele ediyodu. bu konda cok sıkıntılarım var zaten (dertliyim yani) inan bana su anda resim kalitesi olarak baya ilerlemis durumdayız. tasarimla ilgili yorumunu dikkata alicam. resimle ilgi oldugunca kaliteli yazi ve resim getiren arkadaslara yer vermeye calisiyoruz. tesekkürler