Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet uzun zaman oldu gerçekten bende buraya son haftalarda gelmeye başladım.Biliyorsunuz malum site sadece forum da şu anda...bir iş bin yorummm ne günlerdi
Evet uzun zaman oldu gerçekten bende buraya son haftalarda gelmeye başladım.Biliyorsunuz malum site sadece forum da şu anda...bir iş bin yorummm ne günlerdi
en azından ben değilim.. :S ne kadar rahatlatıcı bi açıklama olmadıysada.. başkalarını suçlamak gelmiyo içimden.. berk usta dino'nun eskilerinden(dolayısı ile en iyi o bilir).. eskiden saygı vardı.. sevgi vardı.. hoşgörü vardı.. genel ahlak ve toplum kurallarına uyum vardı.. vs.. gönderilen işlere düzeyli ve saygılı yorumlar vardı bide.. sonradan ne olduysa mutasyona uğradık sanırım millet olarak....
Çalışmalara söylenicek çok fazla söz yok.. hepsi muhteşemler hocam
en azından ben değilim.. :S ne kadar rahatlatıcı bi açıklama olmadıysada.. başkalarını suçlamak gelmiyo içimden.. berk usta dino'nun eskilerinden.. eskiden saygı vardı.. sevgi vardı.. hoşgörü vardı.. genel ahlak ve toplum kurallarına uyum vardı.. vs.. gönderilen işlere düzeyli ve saygılı yorumlar vardı bide.. sonradan ne olduysa mutasyona uğradık sanırım millet olarak....
Ülke şartları gittikçe ağırlaşıyor. Sosyal ve ekonomik hayatımızdaki bu değişmeler doğrudan iş hayatımıza yada özel yaşantımıza etki ediyor. Umarım bu günleri arayacak günleri görmeyiz. Sistem kendi içinde yolunu çiziyor doğrusuyla yanlışıyla.