Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

seruvenist arkadasımızın "izbandut" un renkli hali

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ps_cs3 ile sadece brush kulanılarak renklendirildi referans foto kulanmadım gerek yoktu :D çizim çok güzeldi ayrıntı olarak pek fazla girmek istemedim çizgi roman tarzını koruması için resim ufak olduğundan ufak ayrıntılarda kaybolmus gerçi,

zaman olarak 2,5 saat civarında tamamlandı,

seruvenist arkadasın bu güzel karekteri yarattığı için kutluyorum emeğine sağlık...

izbandut2siyah.jpg

izbandutcopy.jpg

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık. Güzel olmuş.

belki vücudun çıkıntılı yerlerine biraz daha parlaklıklar verilebilirdi . Ellerde sorun mevcut. özellikle soldaki elde gölgeyi görememişsiniz. Orjinal resimde sol el gölgeli, siz sağ el gibi açık tonda yapmışsınız. bir de hem sağdaki elin hem de soldaki elin, el olduğu tam olarak anlaşılmıyor. Yarma arkadaşın :), tişörtünün biraz daha soldurursanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Onun dışında güzel bir çalışma.

Fonu da siz mi yaptınız, alıntı falan mı? Güzel bir görüntü. Eğer siz yaptıysanız ayrıca tebrik etmek isterim.

iyi çalışmalar

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede çok güzel olmuş
Ama rensiz hali daha bir orjinal

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Seruvenist ve Zirzoop ortak çalışma diye buna denir..Tebrik ederim güzel ve hoş bir renklendirme..Darth_cyhan'ın tişört detayına katılıyorum..Kollardaki gölgelere göre pıspırıl bir tişört..Rengi soldurman veya bir iki ufak yırtıkla kendince süslemen yeterlidir..
Yinede ikinizinde eline sağlık..

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerinize sağlık
bencede fonu çok güzel olmuş
Paylaşım için teşekkürler

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir renklerdirme olmuş. Bir tek bende tişörtün fazla parlak olduğunu düşünüyorum. Arka fonu çok beğendim...
İkinizinde elinize sağlık...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Çizim güzeldi renklendirme aşamasıda güzel olmuş arka fonda değişik bir hava katmış, arka fon sizemi ait yoksa brush mı ? Her ikinizinde emeğine sağlık.

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkürediyorum yorumlarınız için zaman darlığım yüzünden anca bukdar vakit ayrı bildim malesef gölgeleri arka fona uydurmaya çaliştim aslında, ilk yaptığım kol çok daha ayrıntılı ve kaslı oldu ama onu koymak istemedim çünkü çizim dışı farklı bi karekter çıkıyodu ortaya biraz basitleştirlmiş yaptım sağ kolu sol kola uyguladığımı uyguladım. t-shrt aslında naylomsu dar cins bir kumaslar vardır parlar :D mavi olur genelde onu yamak istemiştim siyah biraz boğmus biraz daha kırmızıya ihtiyacı var..

Arkafon resim değil çizim ama bir resimden referans alındı çok daha önce yaptığım bir çalişmaydı o böyle işlerde değerlendiriyorum bazen :D

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
zirzoop eline sağlık tebrik ederim arka fon cidden çok hoş olmuş.T-shirtin yukarı kıvrımları sanki havadaymış gibi onun dışında tam seyirlik bir karakter

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkürler karantina zaman bulduğumda gezegen çalişmalarımı paylasırım sizlerle...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Eline sağlık kardeşim. Güzel iş çıkarmışsın. Bazı eksikler yokmu var tabi ama inan bana ben renklendirseydim bu renklendirmeye yaklaşamazdım bile:)) Onun için sorunları ben yorumlamasam daha iyi olacak. Sadece şunu söyleyeyim sakallar gözünden kaçmış. adamı sinek kaydı tıraş etmişsin:))

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline sağlık kardeşim. Güzel iş çıkarmışsın. Bazı eksikler yokmu var tabi ama inan bana ben renklendirseydim bu renklendirmeye yaklaşamazdım bile:)) Onun için sorunları ben yorumlamasam daha iyi olacak. Sadece şunu söyleyeyim sakallar gözünden kaçmış. adamı sinek kaydı tıraş etmişsin:))

ben adamı sakalsız, o siyah bölgeleri de gölge zannetmiştim. :rofl::rofl::rofl:

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi onları bende gölge sandım be :D valla sakal olarak tahmin edemedim şu işlerim hafiflesin biraz daha üstünde çalişırız sakal da ekleriz :D

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş ortak çalışma çıkmış ortaya..Her ikinizinde ellerine sağlık:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com

Bende fark etmemiştim tekrar bakınca baya farketti :D

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
:D sakalsız karizması kalmıyor zaten:) sakalı gölgeden ayırmak zor gerçekten de ama sakal adamın yüzünü daha hoş bir hale getiriyor bence:)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sakal ekleriz birde bakalim nasıl olacak

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Gölge Gibi Hakkaten.. :D Neyseki Renklendirmede Deyata İnilebilir.. Eline Sağlık Siyah Beyaz Daha Hoş Duruyo Ama Gelen Eksikler Giderildiğinde Daha da Güzel Olacaktır Eline Sağlık :D