Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sevap işlemek iseyen var mı? :(

ozlembulut

🌱Yeni Üye🌱
photoshopu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. yarın eşimle tanışma yıldönümümüz.
önce bir saat yaptırmayı düşünüyordum.
- ortada bizim veya 1,5 yaşındaki oğlumuzun resmi.
- rakamlar yerine tanıştığımız günden itibaren yaşadığımız özel günlerin fotoğrafları
güzel bir fikir gibi gözüküyor ama pek beceremedim. fotoğraflar çok eğreti durdu. yada üçümüzün fotosuna güzel bir efekt uygulayıp çerçevelettirmek olabilir.
amaç geçen yılların ona ne kazandırdığını göstermek. (biliyorum şimdi erkek arkadaşların çoğu kazandığının yanı sıra neler kaybettiğini düşünüyorlardır)
işin özü lütfeeen canımdan çok sevdiğim kocam için bana yardımcı olun

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
photoshopu yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. yarın eşimle tanışma yıldönümümüz.
önce bir saat yaptırmayı düşünüyordum.
- ortada bizim veya 1,5 yaşındaki oğlumuzun resmi.
- rakamlar yerine tanıştığımız günden itibaren yaşadığımız özel günlerin fotoğrafları
güzel bir fikir gibi gözüküyor ama pek beceremedim. fotoğraflar çok eğreti durdu. yada üçümüzün fotosuna güzel bir efekt uygulayıp çerçevelettirmek olabilir.
amaç geçen yılların ona ne kazandırdığını göstermek. (biliyorum şimdi erkek arkadaşların çoğu kazandığının yanı sıra neler kaybettiğini düşünüyorlardır)
işin özü lütfeeen canımdan çok sevdiğim kocam için bana yardımcı olun

Bu tür bir konu ile bir istekte bulunmuşsunuz. Elbette sevap kazanmak herkes ister...

Fakat sizin hediye edeceğiniz o hediyeyi tasarlayacak arkadaşın da bir eşi olabilir. Size yapacağı bu tasarımın bedeli ile eşine o da evlilik yıl dönümünde hediye almak istiyor olabilir.

Sevap ayrı bir şey fakat mesleğe saygı da sevap kazandırabilecek bir şey diye düşünüyorum ve emin olun ki bu düşüncemde yalnız değilim.

Umarım yanlış anlamaz ve kırılmazsınız.

Yalnız, bilmelisiniz ki bizler kırılıyor ve üzülüyoruz...

İyi forumlar...

ozlembulut

🌱Yeni Üye🌱
sevap konusunda beni yanlış anladınız

sevap konusunda beni yanlış anladınız. Ben bir başkasına yaptırmak istesem illaki emeğinin karşılığı olacaktır. Burada önemli olan eşim için kendim bişeyler yapmak istemem,emek ve zaman harcamam. Zaten o zaman hediye bir anlam kazanıyor. saat 2ve ben sabah 6 da kalkacağım bişeyler yapmak için uğraşıyorum.
benim yardımdan kasdım ver fotoları ben düzenleyip göndereyim değil. sadece FİKİR. "şöyle yap daha güzel olur, rengini böyle yapsan daha şık durur" gibi fikirler istedi.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
2nizin boydan bir fotoğrafını sol kısma koyun. Sağ kısma da oğlunuzu. Ama resmin arkaplanını temizlerseniz kendiniz bir fon yaparsanız, ( veya hazır bir fon farketmez) daha iyi olur. Tabii bunu düzgün yapabilmek için biraz pratiğiniz olmalı. Önemli değil derseniz kafanıza göre silin. :) En kötü ihtimal fotoğraf kullanmazsınız. Yazdığın yazılar da çok şey anlatabilir.