Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sigara yasağı

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sigaraya yasak geldi patronda buna sevindi. sigaram ve küllüğüm masadan alındı. halbusaki biz bir bütündük. şimdi ne düşünebiliyorum ne çizebiliyorum aklım he onda. dışarda da içemiyorum. birisi sanki her an sigara yasak der gibime geliyor. Neden sigara içmeyenlerin derneği varda içenlerin neden yok. Siz ne yapıyorsunuz bu yasak karşısında bir tüyonuz varmı. Ne içerde içebiliyorum ne dışarda. Bırakın demeyin sigaray seviyorum...

Benzer konular

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
bizim sirkette de yasaklandı herkes kapının önünde içiyor :)ama patronum tam bir tiryaki ve aynı oda içerisinde çalıstığımız için o içiyor bende içiyorum :) tabi bu yasak suç işliyoruz ama türiyenin bu kadar sorunu varken neden sigara yasağı ? cevremdekilerdende duydugum kadarıyla bu yasak tek türkiyede degil yurt dışındada coğu ülkelerde uygulanıyormuş amaç avrupa birliğine girmek
biz türk milleti olarak biraz asabi yapıya sahibiz ramazan aylarını düşünüyorumda oruç tutan insanlar sigara içmedikleri için gerginleşiyorlar,taksici gün boyu direksiyon sallıyor onun için stres atmanın tek yolu sigara sağlığa zararlı tamam ama bir tiryaki için içmemekte zararlı :) yasakları sevmiyorum yönetilmeyide

çikolata

🌱Yeni Üye🌱
sigara kulanmıyorum daha öncede hiç kullanmadım ama bu yasak aptalca geliyor.amaç gündemi meşgul etmek. merak ediyorum yakında su içmek de yasaklancakmı diye???

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Sigara sağlığa zararlıdır. Bunu özendirecek mesajlar yazmakta zararlıdır. Bakın baranbey e çok kötü bir örnek. :)

Sigara sağlığa zararlıdır.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim duyduğum şu ki bir vatandaş işyerinin kapısının hemen yanında sigara içiyormuş, acımadan kesmişler cezayı. :)

Üstelik işyerine de ceza kesiliyormuş 5.000 YTL.cik.

Ve işyerlerinde Yasal Uyarı Levhası'nı bulundurmayanlara da 1.000 YTL. hesap kesiyorlarmış.

Bilginize...

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim duyduğum şu ki bir vatandaş işyerinin kapısının hemen yanında sigara içiyormuş, acımadan kesmişler cezayı. :)

Üstelik işyerine de ceza kesiliyormuş 5.000 YTL.cik.

Ve işyerlerinde yasal uyarıyı bulundurmayanlara da 1.000 YTL. hesap kesiyorlarmış.

Bilginize...

üzerinde catı olan heryerde yasakmıs :) otobüs duraklarında bile catısız bir iş yeri yapmak lazım :D

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
en güven bulduğum yer evim ama yakında bebem olunca evde de yasak olacak. :)

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bizim komsuya ceza gelince bizde içmemeye karar verdik tabi yasakların zorlaması ile karar verdik.cezalar içirtene yani kapalı alanda sorumlu kim ise izin verirse 1000 ytl içene ise 62 ytl.

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
yakında şemsiye altındada içmek yasaklanır malum üstü kapalı :)

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bizim işyerinde zaten yasaktı. Değişen bişey olmadı. Ben zaten günde 2 tane sigara içiyorum. Akşamları ve haftasonları hiç aklıma gelmez. Çocuk ve hamile olan ortamlarda içmem. Sigara içerim ama hiçbir zaman sigarayı savunmam. Faydalı bişey değil zaten. Madem öyle neden içiyorsun? bırak gitsin di mi?

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
bizim işyerinde yılbaşına kadar koridorda içilebiliyor... bugün 3. gün ve işyerinde hala bir tane bile sigara içmedim... ama eve gidince acısını çıkarıyorum maalesef...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
sonuç olarak sıgara yasak ve rahat bir şekilde içilmicek yapıcak birşey yok ozaman olumlu yönune bakmak gerek şuan bana faydası ne istemeden azaltmış olucam belkide brakırım
ve buda benim için iyi olur bir sizde böle düşünün
olumlu olarak düşünürseniz bu bir fırsattır bunu bir şekil bırakmak gerek buda bahanesi olsun .....ortada bir gercek var sıgara saglığa zararlı ...

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
türkiye yaş ortalaması 55 civarında, sigara yasağının bir amacıda yaş ortalamasını yükseltmek bence sigara içenleri büyük bir kısmı 60 yaşında yada 60 görmeden gidiyor. sağlıklı bir toplum oluşturmaya çalışıyorlar bence AB fasa fiso :D

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sigaranın bazı yerlerde yasaklanmasının bence makul hiç bir sebebi yok... neymiş efendim sigara sağlığa zararlıymış... sana ne zararlıysa bana zararlı... öleceksem ben öleceğim, sürüneceksem ben sürüneceğim... zararı neymiş, efenim kanser yapma riski yüksekmiş... uzman doktorların açıklamasına göre 6.000 civarında kansere yol açan sebep var... neden illaki benim sigaram hedef alınıyor.. peki o zaman ben içince efendim yanımda olanlarda pasif içici durumuna geliyormuşta kendime zarar vermem neysede onlara zarar vermeye ne hakkım varmış... aman aman sanki benim yanımdaki insanları o kadar çok düşünüyorlarmış gibi... peki benim içtiğim sigara yanımdakilere zarar veriyor ise egemenlerin ota püsüre yaptığı zamlar yanımdaki sözüm ona pasif içicilere daha çok zarar veriyor... ekonomik yetersizlikten insanlar hastaneye gidemiyor, okula doğru düzgün gidemiyor, yeterli beslenemiyor ve bu yeterli beslenememeden dolayı benim içtiğim sigaranın dumanının vereceği zarardan bin kat fazla zarar görüyor... tabi bunu söylemiyor sözüm ona sigarayla savaşanlar vakfı, duman avcıları, sigara karşıtları... sigarayla savaşana kadar zamlara karşıda savaşın bi zahmet... tabi zamlara karşı savaşmakta biraz dürüstlük, samimiyet ve yürek ister... en son 1 mayısta taksimde gördüğümüz gibi... tatlı su savaşçılığından başka bişe değil.. kayıkçı kavgası... madem bu yasakları koyanlar bu kadar bizi düşünüyorlar, madem samimiler, madem iki yüzlü davranmıyorlar hepten üretimini yasaklasınlarda göreyim... onu yapamazlar işte... sigara üretiminden ve ithalatından, zengin oligarklar ceplerini doldurmak durumundadırlar... bunu yasaklarlarsa oligarklar onları paralarıyla döver tabi... yıllarca devlet tekel de sigarayı üretsin insanları bağımlı-tiryaki yapsın sonra tekeli özelleştirsin ve hooop yasaklar başlasın... ne güzel... hiç bir uzmana danışmadan yasaklasınlar... hiç kimsenin görüşünü almadan yasaklasınlar... yok öyle yama... sigarama kimse dokunmasın... kapalı alanlarda sigara içmek yasaklanıyorsa, açık havada da sigara içmemek yasaklansın o zaman... kabul etmiyorum ve kınıyorum... bende profesyonel futbol dan tiksiniyorum... profesyonel lig yasaklanmalı... televizyonlardaki *****vari magazinler yasaklanmalı... insanlarımızı koyun haline getiren diziler yasaklanmalı... insanları boş umutlara sürükleyen bilmemne star gibi programlar yasaklanmalı... sayısal loto, spor toto, milli piyango gibi kumarı özendirici şans oyunları yasaklanmalı vs. vs. bunlar küçük çocuklara sigaranın vereceği zarardan çok daha fazla zarar veriyor...

fiyuuvvv bakın sigara yasağından dolayı eskisi gibi sigara içemediğim için nasıl sinirlenmişim görüyormusunuz... :S

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
ama kapalı bir alanda içmeyenlerede zarar veriyorsunuz buna hakkınız yokki bende içiyorum ama sovunulucak bir yönü oldunu sanmıyorum başka yasaklarında olması gerektini düşünmeniz sıgaranın faydalı oldugunu göstermez siz nasıl onların yasaklanmasını istiyorsanız sıgara içmiyen ve bundan rahatsızlık duyan kişilerde kendi isteklerinde haklılar
yasaklanan yerler hakkında evet biraz abartıldı ama sonuç olarak zararlı

schwarzmadchen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben kendime zarar vermiyosam bi başkasının bana zarar vermeye hakkı yok.kınıyorum bu sigara kullanmayı savunanları.çok gerekli bi yasaktı satennn çıkardıklarıda iyi oldu.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
walla ben içiyorum çatır çaytır patronda bişi demiyor :)
ama bu arlar bırakmayı kafaya koydum
oyuzden akşamları koşuya çıkıyorum
eğer kayışdağı ferhat paşada olan arkadaşlar vasa sigaradan kurtulmak isteyen bana eşlik edebilirler akşam 19:30 ile 20:30 arası spor yaparken
çünkü başlayalı 1 hafta oldu haftada 7 paketten
3,5 pakete akdar düşürdüm sigarayı..
sizcede iyi bir ilerleme değilmi %50
.???

grafinur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sigarayı yeni bıraktım sizde bırakın sağlıklı yaşayın