Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sıkıştırma Sorunu Yüzünde Geç Açılan Site..

nostrakabus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
wwwdurugames.com
Selam değerli arkadaşlar.

Sorun : Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. İnşallah yardım edersiniz. Elimde Bannerde kulandığım 1920 x 439 px ebatlarında resimlerim var. Bu resimler "slide banner" de kulanılmakta. Asıl sorun sayfada geç açılıyor olması , W3 ' de tarattığım zaman bunun hatalı olduğunu söylüyor. Bir tek bu slide resimlerinde çıkıyor bu hata konusu onların da "sıkıştırılması gerekmekte" gibi bir çözüm sunmakta W3.

İstek : Bu resimlerimin ebatlarına dokunamadan (çünki site tamalandı artık bu saaten sorna değiştirmek yada oynamak gibi şansım kalmadı ) bu JPG resimleri sıkıştırma şansım varmı ? varsa nasıl ? Photoshop ile ben sıkıştırabildiğim kadar sıkıştırdım ama bilmediğim başka bir teknik varsa lütfen yardım ederseniz sevinrim.
Sitem açılışta bu slide banner resimleri yüzünde zor açılmakta , buna bağlı olarakta Seo için gerekli şartları da tamamlanmamaış gözükmete. Bunun dışında sitemde sıkıntı yok , W3 toplam 6 hata buluyor bunların 4 tanesi de bu resimler , onları da istendiği gibi sıkıştırma yaparsam sorun ortadan kalkacak.

Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Yılmaz DURU

x2.jpg

Son düzenleme: