Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sıradan Bi' Çalışma (;

bLeed

🌱Yeni Üye🌱
Ps'de elimden geldiğince bi' şeyler yapmaya çalışıyorum.. Hayal gücüm sınırsız ama yapabildiklerim ŞİMDİLİK sınırlı.. (;

Yorumlarsanız sevinirim..

8d1daadcf4.gif

Benzer konular

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
bunlarin hepsini sifirdanmi cizdin? mavi tonu fazla olmus ancak guzel gorunuyor eline saglik

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
mavi ağırlık lı olduğu için göz yoruyor keşke farklı bi renk daha kullansa idin

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
başlıkta belirttiğin gibi sıradan bir çalışma olmuş. iyi çalışmalar.

esmma

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben foruma yeni üyeyim. çalışmanız çok mavi ağırlıklı .anlatmak istediğiniz tema belli belirsiz. renklerde oynama yaparsanız daha iyi olacağına inanıyorum.
başarılar...

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
mavide belli olmuyor..Hazır malzemeden kaçının..Resimleri decupe edin..v.s.
Biraz bileğinizi yorun..

bLeed

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben foruma yeni üyeyim. çalışmanız çok mavi ağırlıklı .anlatmak istediğiniz tema belli belirsiz. renklerde oynama yaparsanız daha iyi olacağına inanıyorum.
başarılar...

Bahsettiğin şey ; Abstract bi' çalışma olduğuysa yanılıyorsun , anlatmak istediğim şey açık ve net ortada.. Ayrıca çalışmayı öyle bi' amaca hizmet etmek için yapmadığımı da belirtmek isterim , yani durup dururken aklıma esenler.. Hani şu superteklif vari mailserverlarından atılan mail örneklerini taklit etmeye çalıştım birazda.. Hoş taklit yapmadan zaten net ve anlaşılır çizgilere kavuşmam zor gibi geliyor bana..

Yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.. Doğru gösterilenler ışığında ilerlemeye çalışacağım (;

esmma

🌱Yeni Üye🌱
ben sizin tepkinizi almak veya polemik yaratmak için söylemedim.forumu yeni keşfettim ve ilk sizin çalışmanızı gördüm.( mail örneklerini taklit etmeyede çalışmadım bu arada) kendimce mavi ağırlıklı çalışılmış ve çok göz yorucu dedim.sadece iki renkli çalışmak zorundaysanız güzel bir çalışma, ama öyle olmadığını sıradan bir çalışma olduğunu kendiniz ifade ettiniz.
doğru gösterilenler ışığında ilerlemeye devam ediniz.size başarılar diliyorum....

bLeed

🌱Yeni Üye🌱
:) Ben taklit etmeye çalıştım , herneyse yazdıklarım doğru anlaşılmamış.. 2. çalışmayı birazdan ekleyeceğim onu da yorumlarsanız sevinirim :)