Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sıralı Seri Numarası

nich

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar.

Benim dijital baskı makinesinde basmam gereken numaralar var bu numaralar
"0001/16" şeklinde olacak ve "0002/16 , 0003/16" diye gidecek. "/16" sabit kalacak. Bunu corel x5 te kolay şekilde nasıl yapabilirim veya hangi program bu bu çalışma için uygun olur?

Şimdiden Teşekkür ederim.

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Indesign'da oldukça kolay... eğer sadece numara basacaksanız,bir tek numaranın bulunduğu döküman ölçüsünden emin olun ve ona göre döküman açın. Ardından Indesign'da "sayfa numaralandırma" ile master page'e numara ataması yapın. (konuyla ilgili çok ders var ve kolay) Muhtemelen çalıştığınız A master olacağı için numara A şeklinde olacak. A'nın devamına /16 yazın ki, sabit kalacak. Numarayı verdikten sonra pages panelinde dökuman sayfalarınızın biri seçliyken ters tıkladığınızda göreceğiniz ya da menülerde layout kısmında numbering & section options penceresinde yer alan page numbering style'dan 000 ile başlaması gerektiğinin komutunu verebilirsiniz.

Son düzenleme:

nich

🌱Yeni Üye🌱
Cevap için teşekkür ederim. fakat benim istediğim ekteki gibi olacak kırmızı çizgi kesim olacak.

nich

🌱Yeni Üye🌱
Cevap için teşekkür ederim. fakat benim istediğim resimdeki gibi olacak kırmızı çizgi kesim olacak.

Z0qiu.jpg
[/url][/IMG]