Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şirket Logomu Seçmemde Bana Yardımcı Olurmusunuz?

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar,

3D ve Prodüksiyon alanında tasarım hizmeti verecek olan firmam için logo tasarımı hazırladım. Ancak bir huyum var (ki o huyum yere batsın) ufak değişiklikleri dahi dikkate alıyorum :)

2 temel tasarım var ve 1 tasarımında ufak farklı halleri var. Hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim. Sizce hangisini kullanmalıyım?

1 Numaralı Tasarım

2 Numaralı Tasarım

3 Numaralı Tasarım

4 Numaralı Tasarım

issmailersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
4 numarayı kullan 3d olsa bu logo çok daha hoş olur

YANİ BUTARZ OLSA BENİM GÖRÜŞÜM KARDEŞİM
I6Qjd.jpg

VtZ0l.png

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
YANİ BUTARZ OLSA BENİM GÖRÜŞÜM KARDEŞİM
I6Qjd.jpg

VtZ0l.png

Hocam sen naptın ya üşenmemiş zahmet etmişsin ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum. Valla sen söyledikten sonra illustratorde bi 3D denemesi yaptım 4 numarayla ilgili ama içime pek sinmedi. Ayrıca logonun iki renk ve vector olmasında fayda var. Bu dediğin ayrıca sunum görseli olarak hazırlanabilir ve yapmışsın çokta güzel olmuş. Ellerine sağlık. Şuan facebooktaki hesabımda da yapıyorum bu anketi ve senin oyunuda yazdım diğer oylarıda yazacağım buradaki. Valla zahmet etmiş zaman ayırmışsın çok teşekkür ediyorum.

issmailersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önemli deyil kardeşim sen seç renklerini söyle ben sana yaparım bi katkım olsun işyerine
png formatında verebilirim yüksek çönürlüklü kurumsalında kullanabilirsin istersen psd formatındada veririm

3d bir proje veya tanıtım filmide lazım olursa söyle elimden geleni yaparım karşılığında bişey istemem :)

fgrafik

🌱Yeni Üye🌱
bencede 4 numara olmalı 2 renk olmalı ama bu renk uyumunu öyle bir saglamalısınızki yaptıgınız işin önemini ve gerekliliğini logonuz taşımalı başarılı bir logo tasarımı olmuş bunu güzel kullanmanız dileğiyle

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
kesinliklle 1 numara olmalı kanısıyındayım...

issmailersin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
lazım olursa kullanırsan bunu yüksek çözünürlükte verebilirim kardeşim

HBvideox

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bencede bir numara olmalı arkadaşım!

deli_divane7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aynen kesinlikle 1 numara olmalı..diğerleri çok sıradan yazıyı yazarken 4.logyu unuttum bile. lakin 1.logo hala aklımda..