Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şirket logosu

biciki

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ilk mesajım ve ilk paylaşımım umarım burada hep birlikte güzelce vakit geçiririz.yapılan paylaşımları inceledim gerçekten burada birlik ve beraberlik var.yapılan paylaşımlara bir ilgi bir alaka söz konusu.benide aranıza almak isterseniz sizlerle birarada bulunmanın zevkini çıkaracağım.

değerli grafikerler.net üyeleri sizlerden "elti" ile ilgili yapmış olduğum font çalışmasının renk konusunda bana fikir vermenizi istesem.bu çalışmayı yarına yetiştirmem gerekiyor.size biraz "elti"den bahsedeyim "elti" açılacak olan tekstil fabrikası ve şu an faaliyette olan bir bilgisayar firmasının şirket adı.bana şimdiden yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum...

123uy3.th.jpg

Benzer konular

ScoobyDoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süper logo olmuş arkadaşım. ben daha hayatımda böyle logo görmedim. bravo tebrik ederim. süper.

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Öncelikle sitemize hoşgeldin.. Buradaki bütün üyelerin seninle ellerinden geldiği kadar paylaşım içinde olacaklarından eminim... Logo için şöyle bir yorum yapabilirim... Üzerinde biraz daha oynamalısın bence.. Tam oturmuş bir logo değil... Bordo ve krem tonlarını deneyebilirsin renk olarak...

biciki

🌱Yeni Üye🌱
o sizin güzelliğiniz

süper logo olmuş arkadaşım. ben daha hayatımda böyle logo görmedim. bravo tebrik ederim. süper.

teşekkür ederim bu nezaketinizden ötürü.benim ihtiyacım şu an için bu logoya renk alternatifi bulamadığımdan sizlerden yardım talebinde bulunuyorum lütfen yardım

biciki

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle sitemize hoşgeldin.. Buradaki bütün üyelerin seninle ellerinden geldiği kadar paylaşım içinde olacaklarından eminim... Logo için şöyle bir yorum yapabilirim... Üzerinde biraz daha oynamalısın bence.. Tam oturmuş bir logo değil... Bordo ve krem tonlarını deneyebilirsin renk olarak...

Hoşbuldum teşekkür ederim.Ne gibi oynamalar yapmalıyım sence logoda eksik olan birşeymi gözüne çarptı yoksa şirketin vizyonuyla uyumsuz birşeymi sözkonusu ? renk alternetifleri hakkında vermiş olduğun iki rengi deneyip onuda paylaşacağım.

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ilk mesajım ve ilk paylaşımım umarım burada hep birlikte güzelce vakit geçiririz.yapılan paylaşımları inceledim gerçekten burada birlik ve beraberlik var.yapılan paylaşımlara bir ilgi bir alaka söz konusu.benide aranıza almak isterseniz sizlerle birarada bulunmanın zevkini çıkaracağım.

değerli grafikerler.net üyeleri sizlerden "elti" ile ilgili yapmış olduğum font çalışmasının renk konusunda bana fikir vermenizi istesem.bu çalışmayı yarına yetiştirmem gerekiyor.size biraz "elti"den bahsedeyim "elti" açılacak olan tekstil fabrikası ve şu an faaliyette olan bir bilgisayar firmasının şirket adı.bana şimdiden yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum...

123uy3.th.jpg

hoşgeldin aramıza
bir hoşgeldin mesajı olarak güzel şeyler yazmışsın özellikle ''burada birlik ve beraberlik var'' fakat can sıkıcı insanlarda çıkabiliyormuş...
renk konusunda hayaline katılıyorum bordo ve lila rekleri düşünülebilir... unutmaki herşey senin elinde çalışmlarında başarılar

biciki

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim

hoşgeldin aramıza
bir hoşgeldin mesajı olarak güzel şeyler yazmışsın özellikle ''burada birlik ve beraberlik var'' fakat can sıkıcı insanlarda çıkabiliyormuş...
renk konusunda hayaline katılıyorum bordo ve lila rekleri düşünülebilir... unutmaki herşey senin elinde çalışmlarında başarılar

Hoşbuldum teşekkür ederim.olsun hayat herzaman iyilerle karşılaşmanı sağlamayabiliyor,ozaman bu fırsatları değerlendirip dezavantajları iyi birer basamak olarak kullanıp avantaja çevirmelisin diye düşünüyorum.

evet işte karşınızda fikirlerinize saygı duyduğum gri ve bordo renk çalışması

123oe8.jpg

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanırım yanlış okudunuz :) gri - bordo değil... Krem bordo yazmıştım... Özellikle zemin bordo elti yazısı krem deneyebilirsin.. Bir görelim nasıl duruyor... Birde yazının etrafındaki kontürü kaldır bence.. Eline sağlık...

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fontu değiştirme şansın var mı? Çünkü benim pek hoşuma gitmedi elti karakterlerin arasında bi bağlantı yok bağımsız gibi, eğer font bu olcak diyorsan arkada ki dikdörtgeni kaldırmanı tavsiye ederim renk konusunda ise tek renk laciverti bu logoya göre öneririm karar senin...

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence Çok Sade Kaçmış Biraz Fontu Değiştir Vede Birşeyler Ekle ;)