Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

şişlideki ajansımıza grafiker

desinby34

🌱Yeni Üye🌱
tasarım ekibinde görev almak üzere;

• Stres altında çalışabilme - Sakin ve akılcı çözüm üretebilme - Empati kurabilme
  • Temsil edebilme - Planlama yapabilme
  • Düzenli çalışma - Dikkatli olma
  • Düzgün ve kibar konuşma
  • Sorumluluk ve özgüven sahibi - Çalışkan - Dürüst - Özverili - Disiplinli - Yaratıcı -
  • Araştırmacı - Kalite ve iş odaklı - Üretken
  • Ekip çalışması yapabilen - Hedef ve değerlerine sadık
  • İletişim sektörü içinde muteber kurumlarda görev almış
  • Kendini geliştirmek isteyen, öğrenmeye açık
  • Photoshop, Freeand, Corel Draw, Office vb. programları kullanabilen
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek
  • Erkek adaylar için, askerlik görevini tamamlamış olanlar tercih sebebidir.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

desinby34

🌱Yeni Üye🌱
freelancer asp php yazılım dillerinden en az birini bilen

arkadaşlar selam.
asp php yazılım dillerinden en az birini bilen ajansımızda yaplıan çalışmalarda uygulayabılcek. bize dırşaırdna destek verebılcek bır arkadaşa ihtiycamız var.
ilgilenen arkadaşların lutfen.

desingby34@hotmail.com

iyi çalışmalar...

road_runner

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence bu kadar özellik az savaş ucağı bile kullanması gerekir.

frank

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
madem bu kadar özellikli birini arıyosunuz kendinize kurumsal bir süs veriyorsunuz.
hala liseli aşıklar gibi hotmail adresini iletişim adresi olarak veriyorsunuz.

bari en azından domain alın:)

Ekismet

🌱Yeni Üye🌱
yazdıklarınızı okumakta zorlandım, bu yüzden sonuna kadar okumadım. Ancak ilanı yazarken gayet güzel yazmışsınız / kopyalamışsınız.

:)

Hadi bol şans. iyi çalışmalar

desinby34

🌱Yeni Üye🌱
admin volkan tekin.
neye dikkat çok pardon.
konu açıyorum goruyor ve onaylayıp açıyorsunuz.
ne var orda yanlış bişi .yanlış bişi varsa hiç onay vermesısn dımı.
abuk subuk yazılara gulup geçemem kusura bakmada. madem o kadar kontrol altında dıyorsun o halde ilan için yapılan yorumların sahıplerıne seslensen !...
durduk yere boyle bişi yazdıgmı yazda yazamdıgmı ıncelersen zaten gorursun.
keyifli çalışmalar...

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hangisini arıyorsunuz üstte verdiğiniz ilana uyan birini mi yoksa PHP, ASP bileni mi?
Mail adresi konusunda ben de katılıyorum arkadaşlara.. Ajans ama hotmail ile haberleşiyor... Siz müşteri veya eleman adayı olsanız ne düşünürsünüz? Azcık özeleştiri...

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Photoshop, Freeand, Corel Draw, Office vb. programları kullanabilen"
konuyla alakası yok ama ben buna takılıyorum sanki sekreter arıyorlar bu nedir office programları adam corel-photoshop kullanıyor.
İlan "stres altında çalışabilme" diye başlıyor bu kadar özelliği barındıran adam kalkıp kimin stresini çekicek acaba ve bu stres altında ne üreticek.
Esnek çalışma saatide gece 3-5 saat geç çık ama mesai vermem demek oluyor.
Siz bu şartlarla sadece office programları kullanmayı bilen askerliğini yapmış eleman bulursunuz sanırım maaşta asgari ücrettir sanırım.

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
stres = 1 saat içinde görsellerin internetten aranıp toplanması, dekupe edilmesi, renklerinin düzeltilmesi, 5 dk da bir "bitmedi daha?" diye sorulması, müşterinin bir iskemle çekip yanınıza oturması, ekrana bakıp herşeye atlaması, yetmedi size "şöyle yapsak olurmu", "logoyu büyütelim", "yazılar kırmızı olsun", "24 punto okunmaz a4'te, daha büyütelim!" " şurası biraz şey oldu..hmmm şey işte" demesidir.

esnek çalışma saatleri = mesai başlangıcı 8.30 çıkışı iş bitincedir. İşe alınırken işimiz olduğu cumartesiler geliyoruz deyip, ikinci cumartesiden itibaren sabah8.30 akşam iş bitince çalışma düzeninin uygulanmasıdır.

Office kullanma sebebi ise bazı uyanıkların fotoğraf dosyası göndermek yerine word içinde kendince tasarım yapıp yollamasıdır. Word dosyasını önce pdf yapıp resimleri çekmeyen adamdan bu ülkede grafiker olmaz. hele internetten gelen resimler yerine orjinal fotoğraf isteyen grafiker taşlanır.

İstekleriniz olursa diğer maddelerin de Türkçe meallerini yazabilirim. Hatta admin uyarır şimdi beni en iyisi ben Türkçe mealler diye bir başlık açıp oraya satır satır sorulanları yazayım... (Grafiker dediğinin türkçesi bozuk olur hızlı yazar yanjlış yapar... Sayfa sekreteri okur sonra düzeltir... )

desinby34

🌱Yeni Üye🌱
beyler
si
ze
ne
ılgılenmıyorsanız ılgılenmıyn nedne yorum yazma ıhtıyacı duyuyorsunuzkı.
hay allahım ya ne tuhaf işsiz güçsüz insan varsa buraya bıde benmı yazayım dıyor.
bana uygun degıl dersın ıglınmessın.
noldu oraya yazınca zorunuzamı gıttı zaten oyle çalışmıyormusnuz. %80 grafıker bu tarz çalışır. çalışmıyorsada ya grafıker degıldır yada çalışıcak iş yoktur.
ne kadar rahatsız ınsnalr varmış halen anlam veremedım. yalvaran yok kardeşım kımse sıze yorum yapın yada gleın çalılşın demıyo. işinize bakın hiçmi işiniz yok .
mıllet iş gücü bırkamış ılanla ugraşıyor.
hem sızene domaın yokmuşta bılmem neymış.
ne alakadar eder ıstersem oraya maıl bıle yazmam dırke tle numarası yazarım yada bul derım banane.
bunlar benım sorunum degılmı sız neyın peşindesınız...

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
unutmayın ki iş görüşmesi ikili bir görüşmedir... heleki freelance olunca... siz işi verdiğiniz kişinin becerisinden nasıl emin olmak istiyorsanız, iş vereceğiniz kişi de sizin, verdiğiniz işin gerektirdiği sorumlulukları ve ardındaki maddi yükümlülükleri karşılayabileceğinizden emin olmak istiyor... ajans kimliği kullanan bir firmanın domain sahibi olmaması akılllarda büyük kuşku uyandırıyor... biz kalkıp gelsek size işi yaparız ama portfolyomuz yok desek işi verirmisiniz hemen? kendinize ajans demek için önce bir web sayfası sahibi olun ve domain alın ki müşterileriniz sizi bulabilsin iş vermeyi düşündüğünüz insanlar da size güven duysun... ciddiyetinizi anlasın..varsada ilanda bunu bırakmayı öğrenin...

adı üstünde forum burası... herkes yorumunu yazar... hem başvuru varsa niye bizle ilgileniyorsunuz... ilanına yorum yapılsın istemiyorsanız bir dünya kariyer sitesi var oraya ilan verin... tabi masraf olucak o ayrı, o kadar da kurumsalsınızdır... hem bedava ilan ver hem yorum yapılmasın ses edilmesin...

peşinde olduğumuz şey ise sizlerin bedavacılığınız... nasıl olsa işe ihtiyaçları var deyip her işi yaptırmaya kalkışmanız... genç arkadaşları uyarmaya çalışanlara söz atmanız... copy paste ilanlarla eleman aramanız... üye olduğunuz gün bedava ilan veriyorsunuz... nasıl bir ajansmış anlamadım "desinby34" 34 ile ne desinler? designby34 müdür doğrusu?

ilandaki temsil etme becerisini önce bir sorgulayınız... kendiniz şurdaki 3 satıra karşı "koskoca" ajansı temsil ediyorsunuz diye...

insaf edin de deneyimli olanlar yazıp uyarsın gençleri... paraya ihtiyacımız var diye her gelene boyun eğmicez... öncelikle iş ilanlarına bakanların size muhtaç olmadığını bilin ve adam gibi ilan yazmayı öğrenin...

GÜL AĞACI DEĞİLEM HER GELENE EĞİLEM...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nur

desinby34

🌱Yeni Üye🌱
grafıkler net forum olabılır ama ben konuyu işveren ılanları dıye açtım.
artı sanane kardeşım ıstedıgm yere açarım. sen ılgılenıyorsan yazarsan ılgılenmıyorsan yazmasısn. bunu halen ıdrak edemeyn bır beyın var ise ben napabilirim.cevap verıyorum çunku kendınızı bişey zannedıyorsunuz ona kızıyorum. grafık tasarım kursuna yazılan. yazılır yazımlmaz ben grafıkerım dıyo. sen kendını sorgula ayrıca sen kımsınkı ben sana hesap vereyım yada sıze. ilan açtım ılgılıysen donersın. ılgılı degıl ısen yazamssın zormu bu kadar.
bahesdılen vasıflar oyle çokta sutduzey vasıflar degıl.
durust gunvelılır dıyorum ne var bunda.
sen goruşme yaptıngda bana guvenmeyın ben durust degılmıyım dıyorsun.
yazamk bedava dımı.sende bedavaya yazıyorsun şu an onada dıkkat et.
hem sen neyın savunmasını yapıyorsun onuda anlamış deıglım.kıme ne hava atrıyorsun. ben burda bırnın hakkınımı gasp edıyorum.
nedne kendını haklı gosterme ugraşı
haksız oldugnun düşüncesınden olabılırmı ?
benmı dedım sana gel ılanı ıncele ıkıde yorum yap dıye.
ilan bu kardeşım tartışma konusu degıl.
bunu halen ıdrak edemıyorsan yapacak bişeyıom yok.
ben neyın ne olcagını ve nasıl olması gerektıgnı bılıyorum telaşlanam.
adamlığıda sendne ogrenecek deyılım sevyesızlık yapma.
once kendın adam ol. benım orda yazdıgm tek şey iş ilanı. bunun altına turlu şeyler uydurmak komple teerıelrı ıle donatmak yersız.
hiç işin yoksa aç ınternetten bıraz dersler ogren.
adam olmayı ogrenmeden once ınsan ol
hele bı ınsan ol nasıl olsa bı gun adam olrsun
olmasanda oldurular
.
acızlıgın anlamı yok şurda bı ılan verdım. iş olmayan ne kadar adam varsa yok oylemı yazılır yok domaını nerde bunun
hastamsınız arızamı.
sankı her yaptıgnız iş dogruda bu iş yanlışmış gibi yerden yere vurmanın anlamı yok.
basitleşmeyın.ılanı goren ıkıyuz küsür kişi var eger oyle sızlerın düşündügü gibi bir terslık olsa o kadar ınsan apta ldegıl herhalde.
yada o kadar ınsan aptalda bı sız akıllısınız degılmı.
işinize bakın kardeşım. ben şu an sıze guluyorum malesef.
(abuk subuk yazanlardan bahsedıyorum )
benım nıcıme ılanıma bılmem neye dıkkat edecegıne o dıkkatını yaptıgın yada yapacagın işllere versen daha yararlı olur kanatındeyım. tabi bir işin var ise !

myunder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler grafikerlere ve iş arayanlara bakış açınızı öğrenmiş olduk...

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafıkler net forum olabılır ama ben konuyu işveren ılanları dıye açtım.
artı sanane kardeşım ıstedıgm yere açarım. sen ılgılenıyorsan yazarsan ılgılenmıyorsan yazmasısn. bunu halen ıdrak edemeyn bır beyın var ise ben napabilirim.cevap verıyorum çunku kendınızı bişey zannedıyorsunuz ona kızıyorum. grafık tasarım kursuna yazılan. yazılır yazımlmaz ben grafıkerım dıyo. sen kendını sorgula ayrıca sen kımsınkı ben sana hesap vereyım yada sıze. ilan açtım ılgılıysen donersın. ılgılı degıl ısen yazamssın zormu bu kadar.
bahesdılen vasıflar oyle çokta sutduzey vasıflar degıl.
durust gunvelılır dıyorum ne var bunda.
sen goruşme yaptıngda bana guvenmeyın ben durust degılmıyım dıyorsun.
yazamk bedava dımı.sende bedavaya yazıyorsun şu an onada dıkkat et.
hem sen neyın savunmasını yapıyorsun onuda anlamış deıglım.kıme ne hava atrıyorsun. ben burda bırnın hakkınımı gasp edıyorum.
nedne kendını haklı gosterme ugraşı
haksız oldugnun düşüncesınden olabılırmı ?
benmı dedım sana gel ılanı ıncele ıkıde yorum yap dıye.
ilan bu kardeşım tartışma konusu degıl.
bunu halen ıdrak edemıyorsan yapacak bişeyıom yok.
ben neyın ne olcagını ve nasıl olması gerektıgnı bılıyorum telaşlanam.
adamlığıda sendne ogrenecek deyılım sevyesızlık yapma.
once kendın adam ol. benım orda yazdıgm tek şey iş ilanı. bunun altına turlu şeyler uydurmak komple teerıelrı ıle donatmak yersız.
hiç işin yoksa aç ınternetten bıraz dersler ogren.
adam olmayı ogrenmeden once ınsan ol
hele bı ınsan ol nasıl olsa bı gun adam olrsun
olmasanda oldurular
.
acızlıgın anlamı yok şurda bı ılan verdım. iş olmayan ne kadar adam varsa yok oylemı yazılır yok domaını nerde bunun
hastamsınız arızamı.
sankı her yaptıgnız iş dogruda bu iş yanlışmış gibi yerden yere vurmanın anlamı yok.
basitleşmeyın.ılanı goren ıkıyuz küsür kişi var eger oyle sızlerın düşündügü gibi bir terslık olsa o kadar ınsan apta ldegıl herhalde.
yada o kadar ınsan aptalda bı sız akıllısınız degılmı.
işinize bakın kardeşım. ben şu an sıze guluyorum malesef.
(abuk subuk yazanlardan bahsedıyorum )
benım nıcıme ılanıma bılmem neye dıkkat edecegıne o dıkkatını yaptıgın yada yapacagın işllere versen daha yararlı olur kanatındeyım. tabi bir işin var ise !

o kadar uzun yazdım ki sonrada sildim açıklamaya gerek yok herkes anlamışıtır
anlatmak istediğimizi bizde herşeye dikkat edicek yetenek ve beceri var hatta bu satırları yazarken bir yandanda dekube yapıyorum:)
Ayrıca işinize bakın diyorsunuz da bizim işimiz bu sizin umrunuzda olmayan gençlere bir nebze olsun yol gösterebilmek.
Siz daha ilanı verdiğiniz anda sizin portrenizi çizen bir sürü tasarımcı var burada hatta hayat boyu hiç karşılaşamıyacağınız cinsten profosyeneller var.
Asıl ben size gülüyorum siz ve sizin gibilere birşeyden anlamayıp hasbel kader bu piyasaya girmiş iş yaptırmak için debelenen insanlara, gerçek bir tasarımcıyı çalıştırmak gerçekten zordur.
Bide uslup hiç hoş değil burda yüzünü bile görmediğiniz insanlara böyle efeleniyorsunuz ya vay sizinle çalışacak olanın haline.
Neyse reklamın iyisi kötüsü olmaz biliyorsunuz, ilanı güncel tutuyoruz fazlasını yazmam ücrete tabi olur bu yüzden size iyi günler.

arzuesmeray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
piyasayı iiiiyice düşürmeye çalışıyorlar yazık ama unutulmamalıdır ki ne kadar ekmek o kadar köfte

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Biliyosan konuş adam sansınlar , bilmiyorsan sus alim sansınlar.

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
tasarım ekibinde görev almak üzere;

• Stres altında çalışabilme - Sakin ve akılcı çözüm üretebilme - Empati kurabilme
  • Temsil edebilme - Planlama yapabilme
  • Düzenli çalışma - Dikkatli olma
  • Düzgün ve kibar konuşma
  • Sorumluluk ve özgüven sahibi - Çalışkan - Dürüst - Özverili - Disiplinli - Yaratıcı -
  • Araştırmacı - Kalite ve iş odaklı - Üretken
  • Ekip çalışması yapabilen - Hedef ve değerlerine sadık
  • İletişim sektörü içinde muteber kurumlarda görev almış
  • Kendini geliştirmek isteyen, öğrenmeye açık
  • Photoshop, Freeand, Corel Draw, Office vb. programları kullanabilen
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek
  • Erkek adaylar için, askerlik görevini tamamlamış olanlar tercih sebebidir.

tek tek alayım dedim ama sanırım sabrım buna mani olacak..
şimdi:
Stres altında çalışabilme - Sakin ve akılcı çözüm üretebilme (nasıl yani?)
Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek - Düzenli çalışma/Dikkatli olma ??
bir nasıl yani de buraya :)

hadi diğerlerine bir şey bulamadım.. onları hepimiz "birbirimizden" bekliyoruz zaten..
benim asıl sormak istediğim şu; bunca özellik nitelik sayılır dökülür de kimsenin aklına sunduklarını sunabildiklerini yazmak gelmez! Hani "empati" demişsiniz ya evet gerçekten "empati" lütfen!!

selametle...

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
admin volkan tekin.
neye dikkat çok pardon.
konu açıyorum goruyor ve onaylayıp açıyorsunuz.
ne var orda yanlış bişi .yanlış bişi varsa hiç onay vermesısn dımı.
abuk subuk yazılara gulup geçemem kusura bakmada. madem o kadar kontrol altında dıyorsun o halde ilan için yapılan yorumların sahıplerıne seslensen !...
durduk yere boyle bişi yazdıgmı yazda yazamdıgmı ıncelersen zaten gorursun.
keyifli çalışmalar...

bir de "Türkçe" konuşabilseniz, kimbilir bize daha neler anlatacaksınız :))

size de bu akşam çok yüklendik ama...
her şey sizin ve sektörün ve ülkemizin daha iyi yarınları için..

bu arada tüm forumlarda Türkçe'yi kullanmadaki genel başarı da kaygı verici.. belirtmeden geçemedim..

hayır tdk'da çalışmıyorum, sadece nacizane bir Türk vatandaşıyım :)