Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sistem güvenlik kapaklı dosya çalışması...

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar güvenlik hizmetleri veren bir firma için kapaklı dosya çalışmam gerekiyor.. elimden çıkan ilk tasarım bu oldu biliyorum çok basit olmuş.. :(
bu konuda yardım ve önerileriniz ne olur acaba?

ss77.jpg

Shizofrenic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Derya. Öncelikle Şirket İsmi Olan Sistem Güvenlikten Başla Olaya. Bi Logodan Font Üretemmessin Belki Ama Unutma ki Bi Fonttan Logotype Yapabilirsin. O Şirkete Bi Logo Yapmakla Başla İşe. Devamında ise güvenlik ile ilgili resim veya vektöreller işini görebilir ön kapakta. arka kapak kısmını adres telefon bilgilileri için kullanabilirsin mesela. Kolay Gelsin Şimdiden

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba Derya. Öncelikle Şirket İsmi Olan Sistem Güvenlikten Başla Olaya. Bi Logodan Font Üretemmessin Belki Ama Unutma ki Bi Fonttan Logotype Yapabilirsin. O Şirkete Bi Logo Yapmakla Başla İşe. Devamında ise güvenlik ile ilgili resim veya vektöreller işini görebilir ön kapakta. arka kapak kısmını adres telefon bilgilileri için kullanabilirsin mesela. Kolay Gelsin Şimdiden

öncelikler teşekkür ederim..
ben bir dosya görseli ekledim yukarıda görebildin mi ?
elimdeki 2. dosya çalışmam da aşağıda.. ama eksik kaldı.. ortaya bir fotoğraf resim vs. birşey oturtmam gerek.. ama bulamıyorum.. :(

yyyyc.jpg

Son düzenleme:

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Derya, arkadaşın "Sistem Güvenlik" yazı karakteri ve logosu hakkındaki görüşlerine katılıyorum. Yeni baştan düzenlemelisin. Ayrıca çalışma çok zayıf kalmış, biraz resim, görsel ya da efektlerle desteklersen daha göze hitap eden bir çalışma çıkaracağına eminim. Sana yardımcı olması bakımından daha önceden yapılmış çalışmaları incelersen sana fikir verecek, ufkunu genişletecektir. Başarılar...

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Derya, arkadaşın "Sistem Güvenlik" yazı karakteri ve logosu hakkındaki görüşlerine katılıyorum. Yeni baştan düzenlemelisin. Ayrıca çalışma çok zayıf kalmış, biraz resim, görsel ya da efektlerle desteklersen daha göze hitap eden bir çalışma çıkaracağına eminim. Sana yardımcı olması bakımından daha önceden yapılmış çalışmaları incelersen sana fikir verecek, ufkunu genişletecektir. Başarılar...

fikirlerin için teşekkürler..
firma logosunu değiştrimeyi düşünmüyor.. :(
ve fotoğraftan kaçınıyorlar.. ama ben yine de olayı özetleyen bir tane koymak istiyorum ama ne yazık ki bulamadım.. :(

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu da son çalışmam.. yorumlarınızı beklerim...

ooooc.jpg

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet bu daha hoş olmuş öğlen ilk yaptığınızı incelemiştim merak ediyordum ne yapacağınızı güzel olmuş elinize sağlık. Fakat firmanın logosu üzerinde biraz daha çalışırsan süper olur birde biraz daha görseli renklendirmende yarar var saygılar.

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bu daha hoş olmuş öğlen ilk yaptığınızı incelemiştim merak ediyordum ne yapacağınızı güzel olmuş elinize sağlık. Fakat firmanın logosu üzerinde biraz daha çalışırsan süper olur birde biraz daha görseli renklendirmende yarar var saygılar.

teşekkür ederim..
ama ne yazık ki daha önce dediğim gibi firma logosu üzerinde herhangi bir değişiklik yapamıyorum.. :(

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla derya yorum yapmaya gerek yok bence sen bir konuda 3 değişik çalışma yapmışsın ve hep daha iyiye gitmişsin iyi bir vizyonun var çözersin sen bu işi ;)

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla derya yorum yapmaya gerek yok bence sen bir konuda 3 değişik çalışma yapmışsın ve hep daha iyiye gitmişsin iyi bir vizyonun var çözersin sen bu işi ;)

teşekkür ederim..
bu arada elimden çıkan diğer çalışmaları da aşağıya eklemek istedim..
masaüstümde duracağına burda dursun..
onlar hakkında da fikirlerinizi almak isterim..
not : çalışmaların biri tanıdık gelebilir sitede bulunan bir dosyadan esinlendim ama kopyası değil kesinlikle : )

3 dosya çeşidi de aşağıdadır.

33271422.jpg

37899139.jpg

88486858.jpg

Son düzenleme:

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
nedense senin bu dosyanı yakından takip ediyorum baya başarılısın saygılar.

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamam bu son :)

bu da son çalışma :S

şık durması açısından logo ve karelerin içindeki fotoğrafların üzeri kısmi lak olabilir..

aaa01.jpg

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
işte budur ok bence

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
olmuş bence eline sağlık arka kapaktaki adres kısmının solundaki alanı turuncu yap derim

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
bak bu sefer yol göstermek için yorum yapayım :) kullandığın mavi renk çok koyu büyük bir olasılıkla logonun önüne geçecektir. firmanın kurumsal rengi diyeceksin biliyorum.. ama şunu düşün o logoyu çizen kurumsal renkten ne anlar :) sistem güvenlik hizmetleri yazdığın yerdeki açık mavi renk baskıda güzel çıkamyacaktır sana süpriz olmasın diye söylüyorum :) bir açık ton vermek için pantone kataloğuna bakmalısın daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.. bir kaç örnek daha yapabilrsin

Shizofrenic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anlaşılan o ki sg de bi değişiklik yapamıyorsun. o zaman sistem güvenlik yazısını değişik bi fontta yap ayrıca hep daha ileriye gitmeyi başarıyorsun aynen böyle devam derya kolay gelsin.

derya_d13

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bak bu sefer yol göstermek için yorum yapayım :) kullandığın mavi renk çok koyu büyük bir olasılıkla logonun önüne geçecektir. firmanın kurumsal rengi diyeceksin biliyorum.. ama şunu düşün o logoyu çizen kurumsal renkten ne anlar :) sistem güvenlik hizmetleri yazdığın yerdeki açık mavi renk baskıda güzel çıkamyacaktır sana süpriz olmasın diye söylüyorum :) bir açık ton vermek için pantone kataloğuna bakmalısın daha sağlıklı sonuçlar elde edersin.. bir kaç örnek daha yapabilrsin

Öncelikle tavsiyen için teşekkürler..
sistem güvenlik yazan yer açık mavi değil beyaz ama zemin koyu renk yazı da da ince bir karakter kullandığımdan açık mavi görünmüş olabilir.. yazıyı biraz kalınlaştırırsam sanırım beyazı biraz daha ön plana çıkarmış olurum.. zeminde pantone kullanmam da işe 5. ekstra rengi dahil etmek oluyor.. müşteri maliyet konusunda rahat davranırsa onda da sorun yok.. sonucta işin trigromi basılmasıyla spot renk pantone olarak basılması arasında renk kalitesi olarak ben büyük bir fark görüyorum.. pantone zemin daha parlak durur bence..
(çok konuştum galiba.. :emo1:)

anlaşılan o ki sg de bi değişiklik yapamıyorsun. o zaman sistem güvenlik yazısını değişik bi fontta yap ayrıca hep daha ileriye gitmeyi başarıyorsun aynen böyle devam derya kolay gelsin.

yorumun için sana da teşekkür ederim..
dosyanın o üst kısmındaki sg ve üstündeki sistem lojistik yazısına müdahale şansım yok ki fontu değiştireyim.. :(