Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Site Denemesi

wonderfullchild

🌱Yeni Üye🌱
Tekstil firması için yapmaya çalıştığım site.
Mavi alan banner olucak.
Renk konusunda yardım istiyorum bu iyimidir? ayrıca tekstil sitesi olucağı için dizayn açsından daha mı farklı olmalıdır. Yada bu düzene neler eklemeliyim yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

arasdenemee.jpg

Benzer konular

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
Buton aralıkları ölçülü değil.. Zemindeki gecişi yeşil deil de gri tonlamalı yaparsan daha iyi olur.. Yukarıda ki mavi banner da çok boş kalmış oraları doldurmalısın.. Logo biraz daha belirgin olmalı Çünkü Site kimindir nedir bilinmesi gerek..
Bevel Emboss Vermişsin içerik kısmına onu banner ile aynı tutman gerek daha iyi görünüm için.. Gibi şeyler.. Üzerinde Çalışman gerekli.. Kolay gelsin. ;)

wonderfullchild

🌱Yeni Üye🌱
Buton aralıkları ölçülü değil.. Zemindeki gecişi yeşil deil de gri tonlamalı yaparsan daha iyi olur.. Yukarıda ki mavi banner da çok boş kalmış oraları doldurmalısın.. Logo biraz daha belirgin olmalı Çünkü Site kimindir nedir bilinmesi gerek..
Bevel Emboss Vermişsin içerik kısmına onu banner ile aynı tutman gerek daha iyi görünüm için.. Gibi şeyler.. Üzerinde Çalışman gerekli.. Kolay gelsin. ;)

Değerli yorumun için çok teşekkürler..
o bannerı flashta yapıcam o yüzden öle idarelik.. dediklerini uyguladım yeni hali bu.

arasdenemee.jpg

umarım şimdi daha iyidir =)

chrisersan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karakter sorunun var sanki ü ve ı lar çıkmamış yazılarda :)
bide fazla basit olmuş sanki yani basit derken yani fazla sade sanki...

wonderfullchild

🌱Yeni Üye🌱
yazılar sallama zaten ben genel görünüm hakkında yardım istiyorum :D banner ı hazırlıycam öylesine koydum onu renk o olucak ama üzerine bişeyler ekliycem yazılar geçici bi önemi yok onunda :D genel anlamda dizayn olarak yorum ve yardım istiyorum :D

sercan_90

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sercandulger.com
bevel emboss u kaldırmamıssn görntüyü bozuyo dikkat et ona..Buton yazı tiplerinide değiştir istersen daha kurumsal bişey yaparsan iyi olur.. Ayrıca alt tarafıda bos bırakma mavi bi şerit falan cekersen daha güzel görünebilir.. Bide çalısmanın köşelerini oval dene bakalım nasıl olacak :)

Heiken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.engingurelli.com
İlk paragraf için daha büyük bir resim kullanabilirsin içerik alanının %50'si kadar yaklaşık, yazıda diğer %50'lik kısımda kalır daha büyük bir font boyutu ile, içerik kısmında paragraf ayırmak için kullandığın çizgileride daha açık bir gri tonu ile deneyebilirsin, menü fontu üzerindede oynayabilirsin daha düz bir font daha farklı gösterecektir, iyi çalışmalar.

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
Eğer biraz daha uraşırsan bence daha profesyonel sonuçlar elde edebilirsin..

AequitasOzzy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ozansihay.com
Butonlardaki font daha ciddi görünen bişey olsa daha iyi olur gibi sanki, birde bence emboss u kaldıR onun yerine gölge ver derim... onun dışında eline sağlık :)

Blg

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
bilgecinar.blogspot.com
1990 yılında yaşıyor olsaydık çok güzel olurdu ama 2009'dayız ve bunlar çoooook geride kaldı.

Deviantart, Templatemonster, Smashing Magazine gibi kaynakları takip ederek insanlar neler yapıyor, yeni trendler nelerdir biraz fikir edinmeni öneririm.

İyi çalışmalar.