muradi
🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun zamandır kafa kurcalayan bir konuydu bu web tasarımı yapıyorsunuz fakat genelde kartvizit bir siteden öteye gidemiyorsunuz müşterinizde tutturmuş yaa illa ben siteye müdahale etmek istiyorum güncellemeri ben yapmak istiyorum diye tutturuyor canınız sıkkın bunaldınız nette ara allah ara bulamadınız kafanıza göre bişi bunlara son arkadaslar sizlere kendi hazırladınız sitelere cok rahat adapte edebileceginiz bir içerik yönetim sistemi anlatıcam
Yazılım Dili : PHP
Adı : Pulse CMS Pro
Öncelikle bunu netten bulup indirmeniz gerekiyor bende mevcut isteyen arkadaslar Lütfen Msn yada Pm yoluyla ulaşsın indridiginiz pulsecmspro klasorunun içinde includes/config.php dosyasında sadece 1 değişiklik yapmanız gerekiyor oda siteye kullanıcı şifreniz ve dosyanın direcktory adı sonrasında bunu Ftp den sitenıze verdiginiz Klasor ismi olarak atın
ornek : Klasor adı "admin"
Admin Diye bir klasorumuz var sitenize giriş yapın
ornek : www.siteniz.com/admin
Giriş yaptıktan sonra
Karşınıza gelıcek "Blokcs" Alanından içeriginizi hazırlayın...
editörün alt tarafında </>Embed Code</> yazan yere tıkladıgınıza php include kodunuz gelıcektir bunu hazırladıgınız sayfanızın içine include edin
Save yapın bitirin bu kadar
Not : İçerikler de sorun cıktı türkçe karakter hataları var diyenlere includes/header.php dosyasını bulun açın
Bu kodu diğer kod ile değiştirin karakterler düzelecektir bu işlemi içerik eklemeden yaparsanız sıkıntı çekmemiş olursunuz....
Yazılım Dili : PHP
Adı : Pulse CMS Pro
Öncelikle bunu netten bulup indirmeniz gerekiyor bende mevcut isteyen arkadaslar Lütfen Msn yada Pm yoluyla ulaşsın indridiginiz pulsecmspro klasorunun içinde includes/config.php dosyasında sadece 1 değişiklik yapmanız gerekiyor oda siteye kullanıcı şifreniz ve dosyanın direcktory adı sonrasında bunu Ftp den sitenıze verdiginiz Klasor ismi olarak atın
ornek : Klasor adı "admin"
Admin Diye bir klasorumuz var sitenize giriş yapın
ornek : www.siteniz.com/admin
Giriş yaptıktan sonra
Karşınıza gelıcek "Blokcs" Alanından içeriginizi hazırlayın...
editörün alt tarafında </>Embed Code</> yazan yere tıkladıgınıza php include kodunuz gelıcektir bunu hazırladıgınız sayfanızın içine include edin
Save yapın bitirin bu kadar
Not : İçerikler de sorun cıktı türkçe karakter hataları var diyenlere includes/header.php dosyasını bulun açın
Kod:
<!DOCTYPE html>
<html xmlns="https://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="tr">
<head>
<title><?php echo $lang_page_title; ?></title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; windows-1254" />
Bu kodu diğer kod ile değiştirin karakterler düzelecektir bu işlemi içerik eklemeden yaparsanız sıkıntı çekmemiş olursunuz....
Son düzenleme: