KENDİME TASARLADIGIM BİR ÇALIŞMADIR
lance ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Kas 2011 Mesajlar 158 Tepkime puanı 3 2 Nis 2012 #1 KENDİME TASARLADIGIM BİR ÇALIŞMADIR
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 2 Nis 2012 #2 resimde sorun var galiba hocam bir kontrol et istersen.
lance ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 22 Kas 2011 Mesajlar 158 Tepkime puanı 3 2 Nis 2012 #3 Ben bir sorun bulamadım
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 3 Nis 2012 #4 Akşam baktığımda resim gözükmüyordu. Şimdi yorumlaya bilirim ; Ön kısımda ki isim bölümünü kartvizitin arka kısmında ki komposizyona yerleştirirsen olay bitmiş demektir. Emeğine sağlık
Akşam baktığımda resim gözükmüyordu. Şimdi yorumlaya bilirim ; Ön kısımda ki isim bölümünü kartvizitin arka kısmında ki komposizyona yerleştirirsen olay bitmiş demektir. Emeğine sağlık
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 3 Nis 2012 #5 Hasan ÇELİK' Alıntı: Akşam baktığımda resim gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla ... Uykulu gözlerle bakarsan tabi göremezsin Hasan. Hasan ÇELİK' Alıntı: Ön kısımda ki isim bölümünü kartvizitin arka kısmında ki komposizyona yerleştirirsen olay bitmiş demektir. Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Hasan'ın dediklerine katılıyorum, elinize sağlık.
Hasan ÇELİK' Alıntı: Akşam baktığımda resim gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla ... Uykulu gözlerle bakarsan tabi göremezsin Hasan. Hasan ÇELİK' Alıntı: Ön kısımda ki isim bölümünü kartvizitin arka kısmında ki komposizyona yerleştirirsen olay bitmiş demektir. Emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... Hasan'ın dediklerine katılıyorum, elinize sağlık.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 3 Nis 2012 #6 ma®tin' Alıntı: Uykulu gözlerle bakarsan tabi göremezsin Hasan. Genişletmek için tıkla ... Çok yoruyorlar abi beni ne yapcaz
ma®tin' Alıntı: Uykulu gözlerle bakarsan tabi göremezsin Hasan. Genişletmek için tıkla ... Çok yoruyorlar abi beni ne yapcaz
mckoc 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 1 Ağu 2011 Mesajlar 46 Tepkime puanı 0 4 Nis 2012 #7 oldukça başarılı eline sağlık