Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizce hangi logo dah güzel yardım lütfen ??

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
https://img222.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img222/752/designcolorlogo2.jpg&via=mupload[/IMG]

content_round.php

sizce hangisi daha hoş duruyo arkadaşlar??

:worried::worried:

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
2 logoyu da yükleyemediğin gibi 2 kere konu açmışsın.
paylaşmaya çalışırken kuralları okuyarak ve biraz daha dikkatli olarak hareket edersen daha iyi olur. Konuyu açarken " önizleme " butonuna basarak konu hakkındaki hataları görebilir; düzeltebilirsin.

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkrler sağolun bilmedim için daha yeniyim forumda sizce hangi logo güzel arkadaşlar

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkrler sağolun bilmedim için daha yeniyim forumda sizce hangi logo güzel arkadaşlar

Daha yeni mi, üyelik tarihinize bakılırsa 1 yıllık üyesiniz.....

Bir de bu logolar, deneme çalışması mı, öylesine mi yaptınız, müşteri için mi?

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendi sitem için ayrıca 1 senelikte ilk defa resim yükledim bu kadar sorun olcanı bilseydim yani paylaşmak istemezdim he ayrıca bu forumda terslenme dışlanma olayıda meşur olmuş sağolun !

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kendi sitem için ayrıca 1 senelikte ilk defa resim yükledim bu kadar sorun olcanı bilseydim yani paylaşmak istemezdim he ayrıca bu forumda terslenme dışlanma olayıda meşur olmuş sağolun !

Tersleme diye birşey yok arkadaşım alınganlık yapacaksan paylaşma sende kalsın.

Ayrıca da daha yeniyim yerine ilk kez resim yüklüyorum dersen bizde, biz de anlarız arada anlatım problemi var.

Logolara gelince;
ilk logo çok beyaz olmuş altına gölge vermişsin ama yine de kurtarmamış, bir de bazı harfler bitişik bazılarının arası açık.
ikinci logo isimde color geçiyor diye rengarenk yapmışsın biraz daha sadeleştirilebilir ve color ile design birbirinden çok kopuk olmuş.

Ayrıca sanırım daha isme karar vermemişsin; birinci logoda dizayncolor, ikinci logoda design color, color design?

Bu yorumlara da kızma sakın... Eline sağlık.

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tersleme diye birşey yok arkadaşım alınganlık yapacaksan paylaşma sende kalsın.

Ayrıca da daha yeniyim yerine ilk kez resim yüklüyorum dersen bizde, biz de anlarız arada anlatım problemi var.

Logolara gelince;
ilk logo çok beyaz olmuş altına gölge vermişsin ama yine de kurtarmamış, bir de bazı harfler bitişik bazılarının arası açık.
ikinci logo isimde color geçiyor diye rengarenk yapmışsın biraz daha sadeleştirilebilir ve color ile design birbirinden çok kopuk olmuş.

Ayrıca sanırım daha isme karar vermemişsin; birinci logoda dizayncolor, ikinci logoda design color, color design?

Bu yorumlara da kızma sakın... Eline sağlık.

eyw sağol.........................

serdalsert

🌱Yeni Üye🌱
bence pixellogo sitesinden 40 dolara al bir tane derim orada colorla ilgili guzellogolar var hiç uğraşma cizmeye...