Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizce hangi tasarım daha iyi ?

neon38

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar sizce hangi afiş tasarım iyi konu: çanakkale zaferi ve istiklal marşı ? 1. mi ? 2. mi? birde seçtiginiz tasarımda gördüğünüz eksiklikler tavsiyeleriniz nelerdir acaba ? Teşekkrüler...

1.AFİŞ ÇALIŞMAM

011.jpg

2.AFİŞ ÇALIŞMAM

022.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum afişte eksikler nelerdir diye sormuşsun ama yanlış anlamazsan benim gördüğüm
afiş eskik, yani bu afiş neyi anlatıyor, yani bu bir segi mi, bu bir müze mi, bu bir seminer mi üzerinde hiç bir bilgi yok afişten ziyade sanki evin duvarına aslımak için hazılanmış bir poster gibi duruyor.
Eğer öyleyse 2. çalışmayı bastırıp duvarına asabilirsin :)
son olarakda çok sayıda basılacak birşeyse kesim payı bırakman lazım
yani bu dökümandan atıyorum 100 tane 35x50 bastın kağıdın etrafında ki beyazlıkları kesmen gerecek, o bıçağı vurduğun zaman sınırdıaki bütün yazıların içine girer, o yazıları biraz daha içeri taşı derim...
tabi bu benim fikrim kolay gelsin...

aureola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karışmış gibi. Afişteki öncü hangisi belli olmuyor. ayrıca ilk çalışmadaki sünme çok gözü tırmalıyor. Mehmet Akif ve Atatürk'ün resimleri de dengesiz duruyor.

Açıkcası biraz daha çalışma ile daha iyi birşey çıkabilir...

zzx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. çalışma

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Bu kadar çabaya gerek yok dostum. Ne bulduysan kullanmaya çalışmışsın. Biraz tok gözlü ol. Başkalarına da malzeme kalsın.
Görsel malzemelerden birini seç ve onun üzerine yoğunlaş. Hepsi birden kullanınca bir biriyle yarışıyor, bir birini eziyorlar. Konu da arada güme gidiyor. Geçilmez işareti üzerinden birşeyler çıkarabilirsin belki. Ama öyle basit bir çarpı koyarak geçiştirme. Dikenli tel çekmek için kullanılan çapraz ayaklardan kullanabilirsin orda. Arkasına da bir görsel. Renkleri de ayarladın mı sana bir afiş çıkar burdan. Film ve oyun afişlerini inceleyebilirsin.