Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün neden bu kadar alıngan olduğunuzu anlayamadım. "Silahın ucu dışarı kalsın..." "nedense yanlış anlaşıldı" demişsin ben bizim anlama şeklimizi esprili bir dille ve gizli saklı barış mesajı vererek yanıtlamaya çalıştım ama sanırım hata yaptım. Niyetim asla sizin anladığınız şekilde değildi ama yine de sizi kırdığım için özür dilerim ...
Bugün neden bu kadar alıngan olduğunuzu anlayamadım. "Silahın ucu dışarı kalsın..." "nedense yanlış anlaşıldı" demişsin ben bizim anlama şeklimizi esprili bir dille ve gizli saklı barış mesajı vererek yanıtlamaya çalıştım ama sanırım hata yaptım. Niyetim asla sizin anladığınız şekilde değildi ama yine de sizi kırdığım için özür dilerim ...
Eğer öyle üstü kapalı şekilde söylemeye çalıştıysanız bende özür dilerim ama farkettiyseniz benim cümlemin sonunda gülücük var , bende ilk başta şaka amaçlı söyledim. Neyse kapatalım konuyu ben unuttum