Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizce Photoshop bir sanatmıdır ?

grafimel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizce photoshop sanatmıdır yoksa sadece bir araçmıdır?

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
benim fikrim araçtır tabiki
araç olarak kullanılmalı grafik tasarımda yaşanılan sorunlardan biriside bu zaten program bilen kendini sanatcı ilan ediyor:angel:
önce düşünülmeli taslaklar oluşturulmalı en son uygulama aşamasında program kullanılmalı:smile:

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Fırça, boya, palet ve tuval bir ressam için düşüncelerini aktardığı araçlarıdır.
O halde photoshop programı da, kullanıcısının aracıdır.

Saygılarımla

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Adobe Photoshop sadece bir programdır. :)

Adobe firmasının yıllar önce yazıp ilk başta satmakta zorlandığı daha sonra geliştirilerek dünya üzerinde ki en tanınmış ve en çok kullanılan popüler ve bir o kadar da başarılı bir programdır.

Bu başlık biraz garip olmuş. Neden derseniz. Öyle ise tual, palet, boya... Bunlar da başlı başına rafta dururken sanat sayılabilme ihtimalini her hangi bir insana sorsak sanırım cevap vermeden tebessüm ederek yanımızdan uzaklaşırdı.

Tüm programlar ve tüm işletim sistemleri onları kullananlara yardımcı olması için tasarlanmış yada oluşturulmuş araçlardır.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
böyle bir konuyu neden açtın bilmiyorum ama
ps sanat değil onu en iyi şekilde kullanarak çıkarılan işler bir sanattır

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
hani bazı sorular vardır. cevabı içinde...
arkadaşlar gayet net anlatmış
çok fazla söze ne hacet ...

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Davinci sanatçımıdır yoksa kullandığı malzemeler mi onu sanatçı yapmıştır sizce

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
mağzemeleri masanın üzerine koyun bakalım nasıl bir eser cıkıyor yada photoşhop u
anın karşısına geçin bir kalem yada boya program bir insanı nasıl sanatcı yapar:sadsmile: kişide hiçbirşey yoksa
sanatcılar özel insanlardır onların bu eserleri cıkarmasında onların yetenegi ve donanımları söz konusudur.

grafimel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"wolpin" ne diiim ölesine bi yerde gördüm güzel bi soruydu bende sizle paylaşmak istedim

asıl aslı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
photoshop gökten zembille inmedi heralde :) o programı bu hale getirip hazırlayan isanlar sanatçı photoshopta onların yaptığı bi sanat eseridir ... buradanda nası bi sonuç çıkıyooooooo sanatçı insanın kendisidir, beynidir.

ssevall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence photoshop bir sanatı ortaya koyma aracıdır

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Adobe Photoshop sadece bir programdır. :)

Adobe firmasının yıllar önce yazıp ilk başta satmakta zorlandığı daha sonra geliştirilerek dünya üzerinde ki en tanınmış ve en çok kullanılan popüler ve bir o kadar da başarılı bir programdır.

Bu başlık biraz garip olmuş. Neden derseniz. Öyle ise tual, palet, boya... Bunlar da başlı başına rafta dururken sanat sayılabilme ihtimalini her hangi bir insana sorsak sanırım cevap vermeden tebessüm ederek yanımızdan uzaklaşırdı.

Tüm programlar ve tüm işletim sistemleri onları kullananlara yardımcı olması için tasarlanmış yada oluşturulmuş araçlardır.

Volkan abimiz gereken açıklamayı yapmış.:angel: