Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizi Seviyoruz Yayınları için yapılan kitap kapakları

muratsfx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anasinifikapakyaztatil.jpg

15-tatil-kitab.jpg

Yiğidim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel tasarımlar. Canlı ve neşeli :) 1. çalışmada Yaz tatil kitabı yazısının bazı harfleri zeminle neredeyse aynı tonda biraz daha belirgin olursa çok iyi olur. 2. çalışmada zemine verdiğin gradident Üst tarafta azıcık daha koyu olursa 15 daha iyi görünecek. Birde Okul öncesi yazısının zemini çok sırıtmış. Ana çizgiler gayet hoş. Emeğine sağlık.

muratsfx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel tasarımlar. Canlı ve neşeli :) 1. çalışmada Yaz tatil kitabı yazısının bazı harfleri zeminle neredeyse aynı tonda biraz daha belirgin olursa çok iyi olur. 2. çalışmada zemine verdiğin gradident Üst tarafta azıcık daha koyu olursa 15 daha iyi görünecek. Birde Okul öncesi yazısının zemini çok sırıtmış. Ana çizgiler gayet hoş. Emeğine sağlık.

eleştirin için tşk ederim. ama bir konuyu belirtmek istiyorum. bu tasarım basılırken yazıların üzerine sim kaplandı :) tabi o kapağı burada gösteremedim :) yazıların görünüşleri zeminlerden tamamen bağımsız cıvıl cıvıl oldu haliyle :) bunu belirmekte fayda görüyorum :)

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş ellerine sağlık simli halleri daha bi güzeldir eminim çocuk olasım geldi:)

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerinize sağlık.başarılar dilerim
saygılar,,.