Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizin Başınıza Gelse Naparsınız :( :@

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
15.000 adet yiyecek içicek sağlık temizlik ürünlerinden oluşan resim arşivini tam 4 ayda psd ye çevirip (yani kesilip renk ayarlı yapıldı) kaydettikten sonra sevgili patronumun 1 sn yede silmesi üzerine bana nasıl olsa tekrar yaparsın demesi beni deliye çevirdi.

Bide ayrıca benden her hafta bilboardlara çıkan ürünleri ai veya corelde vektörel olarak çizdemesi olayı iyice aştı siz olsanız ne yaparsınız.:angry:

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Allah sabır versin.... O silinen dosyaları kurtarmanız mümkün değil mi?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ben olsaydım patrona dekupe uygular ve renk ayarlarını verirdim herhalde.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben olsaydım patrona dekupe uygular ve renk ayarlarını verirdim herhalde.

Abi süpersin çok güldüm :))
Patronlar bazen sınırları zorlarlar benimde başıma çok geldi :D ama sakinliğimi kornumuşumdur hep... Patladığım zamanda işi bırakmak zorunda kalırım çünkü ama oda oldu geçenlerde :D insanın bi yerden sonra takatı kalmıyo cidden :(

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
gecmiş olsun .. bende olsam o patrona kolaysa buyur sen yap derdim :D:D

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
ekmek parası işte arkadaşlar onca emek bosa gitti verilerin hiçbiri kutarılamadı çıldıracam yaw bide ne olacak canım tekrardan yaparsın kolaybişi demesi iyice çığrından çıkarttı.

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
Geçmiş ola

ben olsaydım eğer ufak ufak telli babayı söylele söyleye 15.000 adet resimlerin birincisinden başlardım az rakam değil ha bi de patrona bundan sonra klavyede herhangi bir tuşa basma derim... ayrıca silinen dosya Shift Delete ile mi silinmişti

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
ben olsaydım eğer ufak ufak telli babayı söylele söyleye 15.000 adet resimlerin birincisinden başlardım az rakam değil ha bi de patrona bundan sonra klavyede herhangi bir tuşa basma derim... ayrıca silinen dosya Shift Delete ile mi silinmişti

tam olarak bilmiyorum ama verilere ulaşılmıyor artık

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir kaç gün şoku üstümden atamazdım herhalde. Olayın ilk anında da herhalde işten çıkarılma pahasına sayardım bir güzel. Kolay değil o kadar emeği sen al bir tuşla çöpe at. Onca emek vererek çıkardığı mallar benim yüzümden bir şekilde heba olsa ne tepki vereceğini sorar, verdiği cevabı aynen ona uygulardım.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Yok böyle birşey ya bu patronlar herşeye burunlarını sokmak zorundamılar :S Valla ben o kadar sabırlı değilim direk işi bırakırdım:D

meltem77

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benimde başıma gelmişti bi bilgisayar tamircisi arkadaşım var saolsun geldi hemen silinen dosyaları geri yükledi tabi bu 24 saat felan sürdüydü birde silinmemiştir belki sanırım bayada yüklü olduğu için hemen silinmez silinmesi 5 dk felan sürer gerçi silinsede çöp kutusuna sığmayacak kadar büyük der ben bi arattır derim