Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sizinde yorumlarınız önemli

aglayan_cadi

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili grafikerler ailesi bir afiş işi aldım yaptım ve yolladım beğendiler benim içime sindi ama sizinde yorumlarınızı duymak istiorum...Bi ders veya yardım almadan bu aşamaya kadar geldim bunun kursuna gitmemiş biri olarak nekadar becermişim ?..:blush: :angel:

5QzCC.jpg

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
sol üstteki ok'un kenarları baskıdan sonra öyle görünürse pek de hoş durmaz.kolay gelsin

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hevesinizi kırmak istemem ama ben kursuna gitmenizi tavsiye ederim size. Aslında kursluk olayıda geçmişsiniz bunu yaptığınıza göre. Daha çok çalışmalar yapmanızı ve üstadların yanında çalışmanızı yine tavsiye ederim. Ufkunuz genişler.

aglayan_cadi

🌱Yeni Üye🌱
İlginiz için tşk ederim aslında o okun orda beyaz yansıma vardı onu kaldırırsam sanırım sorun çözülür..Bu arada baran bey tşk ederim hefesim hiç kırılmadı =) hepinizin tafsiyeleri önemli evet bi kursuna gitmek şart ama biliorum orda görceklerim benim bildiklerimin %80 ni geriye kalan 20 side bilmediklerim olcak ama bunu dikkate almam gerekio kurs şart =)

Yeniden TşK EdEr!Mm

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
İlk önce çalışmanızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Şimdi bu grafikerlik konusu 2 aylık kurslarla ve çabuçak öğrenmeyle olacak bir meslek değil buna belli bir çaba ve uzun bir yol katetmeniz gerekir nasıl mı? okulunu okumalısınız belli başlı yerlerde çalışarak tecrübe edinmelisiniz internet ortamından sürekli kendinizi geliştirmelisiniz ve gerçekten bir grafiker olabilesiniz.

Ha okul okumadanda grafiker olunmaz mı? gayet tabikide olunur buda büyük bir hırsla büyük bir çabayla programların ana temelini öğrenirsiniz kendinizi geliştirirsiniz gerçekten iyi işler yapan insanların yanında tecrübe edinirsiniz yine kendinize grafiker diyebilirsiniz.

Bir çalışma yapmışınız bunu destek almadan ve kendi gücünüzle yaptığınızı söylüyorsunuz bu çalışmanız ilk önce baskıda çok iyi sonuç alamayacaksınız.

Photoshop'ta hazırlamışınız bu çalışmayı sanırsam ve vektör veya brushları küçültüp büyüttüğünüz deforme olmuşlar.

Sonra tasarım olarak bakarsak ben hiç beğenmedim karma karışık ve hiç güzel olmayan bir çalışma olmuş bence daha çok afiş tasarımları örneklerine bakıp bu işi öyle yapın.

Yaptığınız insanların beğendiğini belirtmişiniz.

Türkiye'de reklamın ve tasarımın ne olduğunu bilmeyen insan sayısı çok olduğu için sadece bakıp önceden böyle bişey yaptırmadıkları için beğenmişlerdir.

Yanlış anlamayın bunları sizin ilerinizi görmeniz için açıkladım hayatınızda başarılar dilerim.

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Tasarımcılığın kursu olamaz bence..

Neden?

Çünkü kısıtlı bir süre boyunca, kısıtlı bir program uygulanıp sonunda belge veriliyorsa, bu bir formalitenin yerine getirilmesinden başka bir şey değildir. Belki o işin havasına girmenize yarar sağlayabilir o kadar.

Geniş bir görüş açısı olmayan insandan hiçbir şeyin tasarımcısı olmaz. Bunun için de çok okumak, çok görmek, çok incelemek, algı ve ifade yeteneğini geliştirmek gerekir. Ve tüm bunlarla da sınırlı değil.. İyi bir eğitim şart. En azından öğrenmeyi öğretecektir eğitim.

Tasarımınızı değil ama, eleştirilere yaklaşımınızı beğendim. Kendinizi geliştirip, iyi bir noktaya geleceğinizi umuyorum.

Kolaylıklar diliyorum.

aglayan_cadi

🌱Yeni Üye🌱
Tşk ederim ilginize evet hiç bi yardım almadım kendimi net üzerinden derslere bakarak geliştirdim hırs demişsiniz evet hırs yapılmadan biyere gelinmiyeceğini bende biliyorum ama hırs yaparak bu kademeye kadar gellmişim alınmak gibi bi söz konusu olamaz iyi yada kötü yorumlar olcak emin olun sizin yorumunuzu kötüye yormuyorum bunları bilmem gerekiyor ki bileyim ki eksilerimide artı yöne çekeyim yeniden tşk ederim ilginize ve alakanıza....

Ama unutmayın ki bişilere çaba harcıyorum ilgilendim konunun üst seviyelerine kadar ulaşmaya çalışıyorum benim amacım kendimi bu konu üzerinde eğitmek ve biyerlerde bişiler yapmak...

Tasarımcılığın kursu olamaz bence..

Neden?

Çünkü kısıtlı bir süre boyunca, kısıtlı bir program uygulanıp sonunda belge veriliyorsa, bu bir formalitenin yerine getirilmesinden başka bir şey değildir. Belki o işin havasına girmenize yarar sağlayabilir o kadar.

Geniş bir görüş açısı olmayan insandan hiçbir şeyin tasarımcısı olmaz. Bunun için de çok okumak, çok görmek, çok incelemek, algı ve ifade yeteneğini geliştirmek gerekir. Ve tüm bunlarla da sınırlı değil.. İyi bir eğitim şart. En azından öğrenmeyi öğretecektir eğitim.

Tasarımınızı değil ama, eleştirilere yaklaşımınızı beğendim. Kendinizi geliştirip, iyi bir noktaya geleceğinizi umuyorum.

Kolaylıklar diliyorum.

Daha yolun başındayım belki burdaki kişiler kadar prof. değilim ama olmayı diliyorum eğer bu tür yorumlara hırçınlıkla yaklaşırsam biliyorum ki bişiler öğrenemiyeceğim bu benim için başarılıksız demektir.. Yapılan yorumlar belki şuan şefkimi kırabilir ama dier bi afişe yada başka bişeye 4 elle ve hırsla tutunmamı sağlıyabilir buda bişi değil mi :) :smile: :crying: