Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

smart stone katalog çalışması

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
smartstone1zb0.jpg

Benzer konular

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma genel itibariyle iyi olmuşta..o tekerleme çalışmanın şıklıgına gitmemiş bence..hele hele :)) hiç gitmemiş.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
şimdi görüyorum çalışmayı:D güzel gözüküyor emegine saglık..

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende aksine slogana bayıldım:) emeğine sağlık

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
slogan ve ürünü oturtamadım zaten, ürün pratik uygulanan taş görünümlü plaka. alternatif bir kapak çalışması da bu. yorumlar için teşekkürler iyi çalışmalar

smartstone2jg7.jpg

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
smartstone3wh8.jpg

ilk çalışma duvar kağıdı gibi algılanıyor, ikinci çalışmada ürünün ne olduğu pek anlaşılmıyor, ikisinin birleşimi bir çalışmada bu. şiştim biraz yardımcı olursanız sevinirim. kaplumbağa yada puzzle üzerinden birşeyler düşünüyorum. yorumlarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar.

htchrn

🌱Yeni Üye🌱
son çalışma güzel bence ama logoda bi sorun var yani bi uyumsuzluk var çalışmayı basitleştiriyo ama sonuçta firla logosu bi şeklide olması lasım ama çalışma çok hoş gözüüyo

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
son çalışma güzel bence ama logoda bi sorun var yani bi uyumsuzluk var çalışmayı basitleştiriyo ama sonuçta firla logosu bi şeklide olması lasım ama çalışma çok hoş gözüüyo

yorumun için teşekkürler, logoyu değiştirmek mümkün değil. logo ve çalışma arasında bir uyum problemi var ama elimden birşey gelmiyor :( diğer sayfalar bitince paylaşırım. iyi çalışmalar