bulletproof
🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar solvent makinayı, ecosolvente çevirmek mümkün müdür?
Çeviremezsiniz,tüm sistemi değiştirmeniz gerekir,yeni bir eco solvent makina alsanız daha hesaplıya gelir ..xaar 128 plus 35pl , Wittcolor makine
Çeviremezsiniz,tüm sistemi değiştirmeniz gerekir,yeni bir eco solvent makina alsanız daha hesaplıya gelir ..
Xaar kafa makinaların kullandığı mürekkeplerin akışkanlığı ile Eco solvent makinaların kullandığı mürekkep akışkanlığı çok farklıdır,farklı akışkanlı boyalar kullanıldığı için,solvent bir makinayı eco solventte çevirmek isterseniz,kafalardan tutunda,mürekkep pomoaları vetüm sistemi değiştirmeniz lazım,tüm bu işlemleri yapmak için yapacağız maliyet çok yüksek olur,ayrıca da sistem sık sık sorun çıkarabilir,onun içinde eğer bir eco solvent makinaya ihtiyacınız var ise,direk bir eco solvent makinası almanızı tavsiye ederim .Çeviremezsiniz,tüm sistemi değiştirmeniz gerekir,yeni bir eco solvent makina alsanız daha hesaplıya gelir ..
Pek açıklayıcı olmadı,Mümkünse bu konuda bilginizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Makina markası ile bir alakası olduğunu söylemedim ben zaten,sanırım bir yanlış anlaşılma var..benim makinada aynı kafa (xaar 128+), makina markası ile bağlı bir olay olduğunu sanmıyorum, bu yanıt bu kafa sistemi için geçerli değil mi?
çevrilmesi maliyetli ve zahmetli olur, çok iyi bir sonuç alamassınız. xaar sisteminde kullanılan yatak, motor, kısacası tüm mekanik epson sistemlerin talep ettiği hassasiyete sahip değildir.
arkadaşlar solvent makinayı, ecosolvente çevirmek mümkün müdür?
Makineyi eco solvente çevirmekten kasıt Epson kafaya çevirmekse arkadaşlar yanıtlamış.
Eco solvent mürekkep kullanan bir makineye çevirmekse istediğiniz, makinede bir şey değiştirmenize gerek yok. Makinenin kullanabileceği bir eco solvent mürekkep takın yeter.
Üretimi mümkün ve zor değil. Ancak sizin için pahalı bir çözüm olabilir. 2 nedenle. Hammaddesi pahalı. Solvent makinelerin attığı tanecik büyüklüğü (pl) yüksek. 1 litreyle bir Epson makineden aldığınız çıktıyı alamazsanız. Bu da m2 ye düşen boya maliyetinizi arttırır.
Size tavsiye edebileceğim halihazırda geniş format makinelere eco solvent mürekkep üreten bir firma bilgim dahilinde yok çünkü makinenin kullanım amacına uygun değil. Ama yeterli miktarda istenirse üretilebilir.
Kolay gelsin.